Uusi La Liga -kausi pyörähti käyntiin lauantaina.

Atlético aloittaa oman kautensa vasta kahden viikon kuluttua kolmannella sarjakierroksella, sillä seura osallistui elokuun puolivälissä europeleihin ja saa siten lomailla hetken muita kauemmin. Myös Sevilla ja Barcelona aloittavat kautensa kolmannella kierroksella.

Atléticolla on joukkueessaan kolme oikeaa laitapuolustajaa. Kieran Trippier, Sime Vrsaljko ja Santiago Arias kilpailevat yhdestä pelipaikasta.

Atlético myy yhden kolmikosta ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu. Vielä ei ole tiedossa, kuka lähtee, mutta ainakin Vrsaljko haluaisi jäädä Atléticoon.

Vrsaljkon viime kausi oli hyvin rikkonainen, sillä puolustaja oli pelikunnossa vain helmi-maaliskuun. Sitä ennen kroatialainen kuntoutti itseään vakavan polvivamman jäljiltä. Vrsaljko käväisi uudessa polvioperaatiossa ennen kuin sarja palasi koronatauolta, eikä pelannut loppukaudella otteluakaan.

– En katsonut, mitä medioissa sanottiin. Kotona Kroatiassa yritin vain levätä hyvin ja ladata akkuja perheeni kanssa, jotta voin myöhemmin keskittyä vain ja ainoastaan alkavaan kauteen ja sen sisältämiin haasteisiin. Jos Diego Simeone näkee minut suunnitelmissaan, kertoo se arvostani. Tietenkin tykkään siitä, kun hän kehuu minua julkisesti, mutta tiedän, että jokaisen kauden alussa pitää taistella pelipaikoista ja osoittaa arvonsa, Vrsaljko totesi Sportske Novostille.

– Olen valmis siihen ja olen vakuuttunut siitä, että olen osa joukkuetta alkavalla kaudella. Sopimukseni loppuu kesällä 2022, joten sekin antaa osviittaa siitä. Atlético taistelee kaikista pokaaleista tällä kaudella, Vrsaljko vakuutti.