[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Sisällysluettelo” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653224198{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_custom_heading text=”Viime kausi” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653239164{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]

Betisin viime kautta voi luvalla sanoen pitää farssina. Jo se, ettei Betis edes taistellut missään vaiheessa europaikoista kertoo omaa kieltään siitä, miten pahasti seura epäonnistui viime kaudella.

Rubi saapui Quique Setiénin korvaajaksi. Valinta oli mielenkiintoinen.

Setién peluutti täysin päinvastaista jalkapalloa kuin Rubi, eikä se ollut välttämättä hyvä asia. Rubin oli määrä tuoda suoraviivaisuutta ja tiukempaa puolustusta Betisiin, mutta toisin kävi. Betis loi sinällään varsin mukavasti maalipaikkoja, mutta maalintekijöiden puute ja täysin sekaisin ollut puolustuspeli loivat heikon pohjan europaikkojen tavoittelemiseen.

Ykköskärjeksi peräti 30 miljoonalla eurolla hankittu Borja Iglesias floppasi pahasti. Espanyolissa syntyi aiemmalla kaudella 20 maalia, mutta Iglesias teki viime kauden aikana yhteensä surulliset kolme maalia.

Ykköstopparin viittaa kantanut Marc Bartra oli suorastaan surkea ja istui ansaitusti koronatauon jälkeen useamman ottelun penkillä. Kummastakin odotettiin ehdotonta avainpelaajaa europaikkataisteluun, mutta mitä vielä.

Hyökkäyspäässä Betis oli liikaa Nabil Fekirin varassa. Todellisuudessa Fekir olisi voinut kirjauttaa La Ligan puolella helposti ainakin 15 maalisyöttöä, mutta ranskalaisen taidonnäytteet syöttöjen muodossa jäivät tuloksettomiksi, kun syötön kohteet epäonnistuivat jatkuvasti ratkaisuissaan.

Monen asian on muututtava, jotta Betis taistelisi europaikoista ensi kaudella, mutta ainakin uusi projekti näyttää varsin lupaavalta.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pelaajasiirrot – lähteneet” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653254876{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]Zouhair Feddal (kp, 30, Sporting Lissabon)

Kokeneen topparin viime kausi oli pettymys. Feddal jäi pienelle peliajalle, eikä onnistunut sopeutumaan Rubin pelitapaan. Toppari oli jo siirtyä kesken kauden Valenciaan, mutta lopulta seurat eivät päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta. Sporting maksoi Feddalista kolme miljoonaa euroa.

Giovani Lo Celso (kk, 24, Tottenham)

Kuva: Getty Images.

Keskikenttäpelaaja vietti viime kauden lainalla Tottenhamissa. Tottenham käytti 32 miljoonan euron osto-optionsa, ja argentiinalainen siirtyi siten pysyvästi Lontooseen. Ehti pelata Betisissä vain yhden kauden ajan, jolloin oli yksi sarjan parhaista pelipaikallaan. Betis onnistui Lo Celson korvaamisessa yllättävän hyvin, sillä seuraan viime kesänä saapunut Nabil Fekir kykenee paikkaamaan Lo Celsoa paremmin kuin hyvin.

Javi García (kk, 33, Boavista)

Kolmen kauden ajan Betisiä edustanut puolustava keskikenttäpelaaja jäi viime kaudella olemattomalle vastuulle, ja loukkaantumiset pilasivat valtaosan kaudesta. Ikä painaa, ja jo ennestään olematon vauhti on kadonnut entisestään. Ei olisi ollut käyttöä alkavalla kaudella, ja siirtyi sopimuksen päättymisen myötä ilmaiseksi vakuuttavaa projektia rakentavan Boavistan riveihin.

Antonio Barragán (op, 33, ilman seuraa)

Barragán ehti pelata Betisissä kolmen kauden ajan. Valenciasta parhaiten tunnettu Barragán sai ensimmäisellä kaudellaan mukavasti vastuuta, mutta sen jälkeen peliaika väheni ja viime kaudella pääsi avaukseen vain seitsemän kertaa. Sopimus päättyi ja on parhaillaan ilman seuraa.

Alfonso Pedraza (vp, 24, Villarreal)

Vietti Betisissä viime kauden lainalla. Kärsi loukkaantumisista, ja jäi siten pienelle peliajalle. Kumpikaan osapuoli ei halunnut jatkaa lainaa. Pedraza palasi Villarrealiin.

Carles Aleñá (kk, 22, Barcelona)

Kuva: Getty Images.

Aleñá saapui tammikuussa loppukauden kestävälle lainalle Barcelonasta peliajan perässä. Odotukset olivat kovat, mutta itse peliesitykset jättivät toivomisen varaa. Yliyrittäminen näkyi otteissa. Aleñá palasi Barcelonaan ja nähtäväksi jää, onko kasvattajaseurassa luvassa peliaikaa.

Liberto Beltrán (vh, 23, Albacete)

Betisin akatemiassa hetken viettänyt Beltrán ei ehtinyt debytoida edustusjoukkueessa ja siirtyi useamman lainapestin jälkeen pysyvästi Albaceteen.

Juanjo Narvaéz (vh, 25, Real Zaragoza)

Viimeiset 2,5 kautta Narvaéz on pelannut lainalla jossain muualla kuin Betisissä. Viime kausi vierähti Las Palmasissa, jossa laitahyökkääjä iski tehot 7+2. Ura jatkuu nyt ilmaisen siirron myötä Zaragozassa.

Rober González (oh, 19, Las Palmas, laina)

Betisin oma kasvatti nostettiin aiemmin tänä kesänä seuran edustusjoukkueeseen. Ensimmäinen kausi ylhäällä kuluu lainalla Las Palmasissa.

Edgar González (pkk, 23, Real Oviedo, laina)

Edgar González nostettiin kaimansa Roberin tavoin reserveistä edustusjoukkueeseen täksi kaudeksi. Myös Edgarin kohtalona on pelata alkava kausi lainalla. Hänen suuntanaan on Real Oviedo.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pelaajasiirrot – saapuneet” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653266345{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]Claudio Bravo (mv, 37, Manchester City)

Kuva: Getty Images.

Kokenut maalivahti saapui Betisiin Manchester Citystä ilmaisella siirrolla. Jäi Manchesterissa olemattomalle peliajalle ja saapui Andalusiaan kilpailemaan peliajasta Joel Roblesin kanssa. Robles aloittanee lähtökohtaisesti ykkösvahtina, mutta päävalmentaja Manuel Pellegrini antanee vanhalle tutulleen sauman.

Martín Montoya (op, 29, Brighton)

Vanha tuttu palasi Villamarínille. Barcelonan kasvatti sai Brightonissa vaihtelevasti vastuuta. Alkavalla kaudella sama kohtalo lienee edessä Betisissä, sillä lähtökohtaisesti Emerson ja Álex Moreno ovat avauskokoonpanon laitapuolustajat. Silti mainio lisä rotaatioon, ja luo yllä mainitulle kaksikolle todellisen kilpailutilanteen.

Antonio Sanabria (kh, 24, palasi lainalta Genoasta)

Genoan-lainaltaan Betisiin palannut Sanabria on viimeisten tietojen mukaan jäämässä seuraan ja saamassa Pellegriniltä mahdollisuuden. Pelasi Genoassa puolentoista kauden ajan ja jäi pienelle vastuulle. Betisin kärkitilanne on kuitenkin huolestuttava, joten on ymmärrettävää, että Pellegrini haluaa antaa paraguaylaiselle mahdollisuuden.

Víctor Ruiz (kp, 31, Besiktas)

Villarrealissa aikoinaan loistavasti pelannut kookas toppari palaa La Ligaan vuoden tauon jälkeen. Sai Besiktasissa mukavasti vastuuta, mutta halusi palata takaisin kotimaahansa. Voi hyvinkin napata avauskokoonpanon paikan itselleen jopa Marc Bartralta, jonka viime kausi oli epäonnistunut.

Aitor Ruibal (oh, 24, palasi lainalta Leganésista)

24-vuotias laitahyökkääjä pelasi viime kauden lainalla Leganésissa. Alkukaudella oli vaikeuksia päästä pelaamaan, mutta vuodenvaihteen jälkeen vastuuta tuli lähes joka ottelussa. Tehoja olisi saanut tulla enemmän, sillä Ruibal iski 29 pelaamassaan ottelussa tasan nolla maalia ja antoi vain yhden maalisyötön.

Víctor Camarasa (kk, 26, palasi lainalta Alavésista)

Keskikenttämies lainattiin viime kesänä ensin Crystal Palaceen. Valioliigassa peliaikaa irtosi peräti viisi minuuttia, ja tammikuussa Camarasan lainaseuraksi vaihtui La Ligan Deportivo Alavés. Siellä Camarasa oli loppukauden ajan avainpelaaja. Nyt edessä on pitkä kuntoutusjakso eturistisidevamman vuoksi. Camarasan odotetaan palaavan pelikentille vasta helmikuun lopussa.

Francis Guerrero (op, 24, palasi lainalta Almeríasta)

Guerrero istui koko viime syksyn katsomossa. Kevääksi hänet lainattiin sarjaporrasta alemmas Almeríaan, jossa vastuuta tuli kahdeksassa ottelussa. Guerreron voitaneen odottaa lähtevän täksikin kaudeksi lainalle.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_custom_heading text=”Valmennus” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653280392{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]• Päävalmentaja: Manuel Pellegrini
• Avustava valmentaja: Rubén Cosuillas
• Avustava valmentaja: Fernando Fernández
• Maalivahtivalmentaja: Toni Doblas
• Johtava fysiikkavalmentaja: José Cabello

Kuva: Getty Images.

Real Betis lähtee tulevaan kauteen vain yksi asia mielessään. Tuntuva parannus. Joukkue sijoittui La Ligassa 15:nneksi viime kaudella ja huonot tulokset veivät Betisin melkein putoamistaisteluun. Positiivisella puolella Real Betis alisuoritti pisteodottamaansa nähden seitsemällä pisteellä, ja peliesitykset olisivat oikeuttaneet datan valossa 11:nteen sijaan.

Toinen optimismin aihe on, että valmentaja vaihtui jälleen. Toivottavasti myös viimeisen kerran hetkeen. Uudeksi päävalmentajaksi palkattiin Manuel Pellegrini. Betis on Pellegrinin neljäs seura La Ligassa, joten tuntemusta sarjasta löytyy. Tärkein tehtävä lienee parantaa vieraspelien saldoa, sillä Betis voitti vain kertaalleen vieraissa.

Lähtökohtaisesti Pellegrini sopii oikein hyvin sarjaan ja Betisin materiaalille, sillä hänet tunnetaan hyökkäävästä lähestymistavastaan. Joukkueen materiaali ei missään nimessä ole huono, sillä nipusta löytyvät Nabil Fekir, Sergio Canales, legendaarinen Joaquín, Marc Bartra, Sidnei ja nuori Emerson.

Joukkue on vahvistunut myös kolmella ilmaisella siirrolla, kun ovesta ovat tulleet sisään Claudio Bravo, Martín Montoya sekä Víctor Ruiz. Kärki Antonio Sanabria palaa lainalta ja hänelle saattaa hyvinkin löytyä käyttöä.

On todennäköistä, että Manuel Pellegrini lähestyy Betisin yhtälöä 4-4-1-1-muodolla, mikä palvelisi pienikokoista taikuria, Nabil Fekiriä. Hän on aina pelannut parasta jalkapalloaan kärjen alapuolella tai kärjen tuntumassa. Pellegrini vaihtelee kuitenkin muutaman muodon välillä ja saatamme nähdä kokeiluja muotojen kanssa, jotta hän löytää haluamansa.

Pellegrini haluaa todennäköisesti myös peluuttaa melko korkeaa linjaa, mikä ei onnistunut Valioliigassa West Hamin toppareiden laadun puutteen sekä sarjan luonteen takia. Valioliigassa isot pitkät pallot kohti hyökkääjiä ovat arkipäivää, mutta La Ligassa on isompi fokus pelivälineen huolehtimisessa.

Pellegrini suosii joukkueensa pelaavan kapealla puolustusblokissa. Betis tuleekin pelaamaan muutaman metrin kapeammalla kuin aikaisemmin ja Pellegrini hyödyntää yleensä laitahyökkääjiään tietyllä tapaa ylimääräisinä keskikenttinä puolustettaessa. Tämä pakottaa vastustajat leveälle, ja Betisin on ehdottomasti panostettava oman boksinsa suojelemiseen, jos tämä on valittu taktiikka.

Nykyään yhä useampi La Ligan seura haluaa keskittää. Miten Víctor Ruiz ja Sidnei sopeutuvat mahdolliseen korkeaan linjaan, on kuitenkin hyvä kysymys. Betis on ollut avoin vastahyökkäyksille.

Pellegrini suosii liikkuvia hyökkäviä pelaajia, jotka ovat aktiivisia molempiin suuntiin. Betisin PPDA-lukema (passes allowed per defensive action) oli 9,67 kuluneella kaudella. Pellegrinin voisi kuvitella raapivan hieman lukemista pois. Kaudella 2018-19 lukema oli 8:n pinnassa ja kaudella 2017-18 lukema oli 9,13.

Betisin maaliodottama omaan päähän (xGA) oli sarjan viidenneksi huonoin, ja joukkue alisuoritti lukemaansa verrattuna kaiken lisäksi kolmella maalilla. Betis päästi viime kaudella 60 maalia omaan verkkoon, mikä on aivan liikaa. Jos Pellegrini saa tästä raavittua seitsemän maalin verran pois, on sijoitus helposti lähellä kymmentä parasta. Se ei kuitenkaan missään nimessä ole helppo tehtävä.

Suuri osa Betisin ongelmista viime kaudella olivat pallomenetykset omalla kenttäpuoliskolla sekä negatiiviset suunnanmuutokset. William Carvalhon mukaantulo kuvioihin ja kahden puolustavan keskikentän hyödyntäminen saattavat auttaa näitä lukemia. Kaksi pohjaa peittää syöttölinjoja paremmin ja antaa enemmän turvan tuntua joukkueelle.

Iso osa Pellegrinin ajatusmaailmaa on aina ollut hyökätä vertikaalisesti vastaan sauman tullen. Joukkueen on liikutettava palloa eteenpäin hyvällä temmolla. Pellegrini on yleensä suosinut yhtä istuvaa keskikenttää, joka pitää position. Tämä voisi olla William Carvalho. Toinen keskikentistä on ollut yleensä enemmän box-to-box-tyyppiä. Sergio Canales tai Andrés Guadrado saa kenties tämän vastuun. Parempia vastustajia vastaan molemmat keskikentät pysyttelevät yleensä matalammalla.

On myös mahdollista, että näemme Pellegriniltä 4-2-2-2-muodon, missä Canales olisi tietyllä tapaa enemmän laitahyökkääjän ja hyökkäävän keskikentän hybridi. On myös mahdollista, että Fekir pelaa vastaavassa roolissa ja Canales kärjen takana. Tärkeintä on kuitenkin saada Fekir enemmän mukaan peliin, ettei hän eristäydy liikaa laidoille. Pellegrinin taktiikat voisivat käytännössä mahdollistaa tämän, mutta paras hyöty olisi todennäköisesti kärjen tuntumassa. Aika näyttää. Álex Morenon ja Emersonin luulisi kuitenkin sopivan hyvin Pellegrinin sapluunaan.

Joel Roblesin ja Dani Martínin kausi maalin suulla oli fiasko ja heidän yhteinen PSxG-lukemansa (post-shot expected goals) oli 6,4 maalia pakkasella. Claudio Bravo varmaan kilpailuttaa herroja ykköstorjujan paikasta. Bravon pallollinen pelaaminen on edelleen loistavaa ja tyylillisesti hän sopii huomattavaasti paremmin La Ligaan kuin Valioliigaan. Olisi hieman yllättävää itse asiassa, jos kauden loputtua Bravo ei olisi napannut ykköstorjujan roolia itselleen. Bravon PSxG oli toki myös viime kaudella pakkasella, mutta sarja oli eri ja otanta todella pieni.

Real Betis lähtee Pellegrinin alaisuudessa kauteen täynnä toivoa. Pellegrinin aika Valioliigassa ei mennyt odotusten mukaisesti, mutta nyt hän on jälleen mukavuusalueellaan ja käsissä on pallollisesti taitavampi materiaali. Hänellä sekä Claudio Bravolla on varmasti monta henkilöä todistettavana vääräksi.

Fokus on vierassaldon parantamisessa, aktiivisemman prässin ja tiiviimmän puolustuksen sisäänajamisessa sekä virheiden välttämisessä ja negatiivisten suunnanmuutosten torjumisessa. Betisin kausi oli numeroiden valossa parempi kuin mitä tulokset antavat ymmärtää. Se ei tarkoita, etteikö Betisillä olisi paljon tekemistä lyhyessä ajassa.

Materiaali on myös parempi kuin mitä tulokset tai numerot antavat ymmärtää, ja jos Betis vahvistuu vielä siirtoikkunan aikana, on joukkueella mahdollisuus haastaa jopa europaikoista. Tällä hetkellä sinne on kuitenkin pitkä matka.

Betis kaipaa edelleen todennäköisesti uutta topparia, uutta keskikenttää ja mahdollisesti uutta laitahyökkääjää. Aikaa on kuitenkin edelleen paljon jäljellä. Giovanni Lo Celsosta saatuja rahoja ei ole vielä käytetty.

Ennen kaikkea Betis kaipasi uusia ideoita ja uutta valmentajaa, jota pelaajat kunnioittavat. Sitä Manuel Pellegrini pystyy todennäköisesti tuomaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_custom_heading text=”Tärkein pelaaja – Sergio Canales” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1598515809043{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]

Sergio Canales loistaa Betisin keskikentällä. Kuva: Getty Images.

29-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on Betisin pelin moottori ja sydän. Pallotaituri on loistava pelintekijä, syöttelijä ja erikoistilannespesialisti. Tärkeimmäksi pelaajaksi olisi toki voinut hyvin valita myös Nabil Fekirin tai William Carvalhon.

Canalesista voi todeta saman kuin Fekiristä. Canales teki sarjassa vain kuusi maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Canalesia ei ole koskaan tunnettu maalintekijänä, vaan pikemminkin pelintekijänä ja maalipaikkojen rakentajana. Canalesin maalisyöttömäärät olisivat olleet huomattavasti suuremmat, jos Borja Iglesias ja Loren Morón olisivat onnistuneet edes hieman paremmalla prosentilla maalipaikoissaan.

Jos Betis saa itselleen alkavaksi kaudeksi uuden maalintekoon pystyvän kärjen, tai jos Iglesias palaa Espanyol-kauden tasolleen, saa Canaleskin huomattavasti enemmän mediahuomiota peliesityksiensä seurauksena.

Canales on huippupelaaja, joka on jäänyt Betisissä pahasti paitsioon. Rubin pelitapa ei sopinut Canalesille, joka saa kaiken järjen mukaan itsestään parhaan irti Manuel Pellegrinin alaisuudessa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_custom_heading text=”Arvio” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653310613{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]Sija: 9

Manuel Pellegrini on todistanut tasonsa valmentajana. Eri asia on, miten viime kaudella epäonnistuneet avainpelaajat onnistuvat nousemaan takaisin tasolleen. Betis on paperilla laadukas joukkue, jonka pitäisi taistella europaikoista.

Viime kausi oli rimanalitus, mutta lähtökohtaisesti Pellegrinin alaisuudessa joukkue kykenee taistelemaan tasaväkisesti Villarrealin, Real Sociedadin ja Getafen kaltaisten seurojen kanssa paikasta Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Sergio Canalesin, William Carvalhon, Joaquínin ja Nabil Fekirin ympärille on mahdollista rakentaa menestyvä joukkue, mutta se vaatii myös Borja Iglesiasin ja Loren Morónin maaleja.

Iglesias parantaa alkavalla kaudella, mutta tuskin yltää Espanyol-kautensa 20 maaliin.

Manuel Pellegrini nostaa Betisin astetta ylemmäs viime kauden 15. sijalta ja 41 pisteestä. Betis taistelee ensi kaudella paikasta Eurooppa-liigaan, mutta se on eri asia, selviytyykö seura lohkovaiheeseen. Potentiaalia siihen on, mutta todella monen asian on muututtava viime kaudesta, jotta se on mahdollista.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_custom_heading text=”Ihanneavaus” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653325855{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Kokokoonpanolista” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653341140{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]

[table id=35 responsive=”collapse”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]