Leo Messi haluaa poistua Barcelonasta.

Barcelonan kapteeni ei ole osallistunut joukkueen harjoituksiin, koska argentiinalaisen mielestä hänen sopimuksensa on jo päättynyt.

La Liga julkaisi viime viikolla tiedotteen, jossa se kertoi, että Messin on maksettava 700 miljoonan euron ulosostopykälänsä poistuakseen Barcelonasta.

Messin mukaan kyseinen pykälä ei ole enää voimassa. Argentiinalaisen isä julkaisi perjantaina oman tiedotteensa, jossa Messin pelaaja-agenttina toimiva isä kyseenalaisti sopimuksen, jota La Liga on analysoinut.

– Emme tiedä, mitä sopimusta La Liga on analysoinut, ja miten sopimuksessa olevaa ulosostopykälää voisi muuttaa, jos pelaaja päättää itse sopimuksensa yksipuolisesta päättämisestä kauden 2019-20 jälkeen, Jorge Messi kirjoitti tiedotteessaan.

Jorge Messi pitää La Ligan julkaisemaa tiedotetta virheellisenä, sillä Messin isä kertoi omassa tiedotteessaan, ettei 700 miljoonan euron ulosostopykälä ole parhaillaan voimassa. Messin isän mielestä kyseinen pykälä ei ole voimassa, kun pelaaja ilmoittaa lähtevänsä kauden jälkeen.

La Liga vastasi välittömästi Messin leirin tiedotteeseen väittämällä, että 700 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä on edelleen voimassa ja se on maksettava, jos argentiinalainen meinaa jättää Barcelonan.