Internazionalen ja Barcelonan välisestä kaupankäynnistä on puhuttu lähes koko vuoden ajan. Barcelonan on kerrottu tavoittelevan Lautaro Martínezia ja Interissä on haaveiltu ääneenkin Lionel Messistä. Monia muitakin pelaajia on huhuissa liikkunut – puolin ja toisin.

Nyt Interin urheilujohtaja Piero Ausilio on avannut seuransa kantoja joihinkin puhuttaneisiin pelaajiin. Päällimmäisenä Ausilio vahvisti Sky Sportin tekemässä haastattelussa, ettei Inter aio tavoitella Messiä joukkueeseensa.

– Emme aio hankkia Leo Messiä. En edes tiedä, mistä nämä hullut huhut ovat lähtöisin, Ausilio kuittasi suoraan.

Barcelonan pelaajista Arturo Vidal on puolestaan yhdistetty Interiin. Tuoreimmat tiedot kertovat, että Vidal keskustelisi Barcelonan kanssa sopimuksensa purusta. Ausilio vahvisti, että Inter on 33-vuotiaasta chileläisestä kiinnostunut.

– Varmasti pidämme Arturo Vidalista, mutta hän on tällä hetkellä Barcelonan pelaaja. Jos hänet päästetään lähtemään sopivilla ehdoilla, harkitsemme hänen hankkimistaan.

Ausilio pani samassa yhteydessä pisteen Barcelonan toiveille Lautaro Martínezin hankinnasta. Ulosostoklausuuli vanheni, eikä keskusteluja aiota enää avata.

[readmore from=Barcelona]

– Emme koskaan aloittaneet virallisia keskusteluja Barcelonan kanssa Lautaro Martínezista. Ulosostopykälän raukeamisesta lähtien olemme ottaneet kannan, että Lautaro ei ole enää markkinoilla. Saaga on päättynyt.

Serie A:n sisäisillä markkinoilla Inter neuvottelee AS Roman Aleksandar Kolarovin kanssa. Huippulupaavaa Sandro Tonalia Inter ei aio hankkia.

Lähde: Mundo Deportivo