Lionel Messin tulevaisuus puhuttaa. Barcelonaa lähes 20 vuotta edustanut supertähti yllätti viikko sitten, kun hän lähetti Barcelonalle kirjallisen toiveen haluavansa vaihtaa seuraa. Messi haluaisi purkaa sopimuksensa, mutta Barcelonan näkemyksen mukaan purkupykälä on jo vanhentunut. Sopimuksen ulosostohinta on 700 miljoonaa euroa.

Pahimmillaan edessä voi olla kiusallinen ja molempien puolien kannalta äärimmäisen ikävä oikeustaistelu. Siksi osapuolet pyrkivätkin löytämään ratkaisua pattitilanteeseen neuvottelemalla.

Mundo Deportivo kertoi sunnuntaina, että solmuja lähdetään näillä näkymin aukaisemaan keskiviikkona. Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu on pitänyt yhteyttä Messin isään Jorge Messiin puhelimitse, ja miesten on määrä tavata Barcelonassa huomenna.

Jorge Messi pyrkii siihen, että Messin sopimus voitaisiin joko purkaa, tai hänet päästettäisiin lähtemään kohtuullisella siirtokorvauksella. Bartomeulle kelpaisi vain 700 miljoonaa euroa. Vaihtoehtoisesti Bartomeu haluaisi jatkaa Messin kanssa jatkosopimusneuvotteluja, jotka katkesivat joitain kuukausia sitten.

[readmore from=Messi-Lionel]

Messi ei saapunut sunnuntaina Barcelonan koronavirustesteihin eikä osallistunut seuran maanantaina pidettyihin ensimmäisiin harjoituksiin. Messin asianajajien neuvojen mukaan Messi ei pidä itseään tällä hetkellä Barcelonan pelaajana, vaan katsoo kirjallisen viestin johtaneen sopimuksen raukeamiseen.

Jäämme jännityksellä odottamaan keskiviikkoisen tapaamisen tuloksia.

Lähde: AS