37-vuotias chileläismaalivahti Claudio Bravo nähdään jälleen ensi kaudella La Ligassa. Real Betis tiedotti Bravon 1+1 -vuotisesta sopimuksesta sunnuntai-iltana. Bravo on Real Betisin toinen uusi vahvistus ensi kaudelle laitapuolustaja Martín Montoyan jälkeen.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
📣 OFICIAL | El #RealBetis incorpora al guardameta Claudio Bravo 📝🤝

¡Bienvenido, @C1audioBravo! 🆕💚

➡ realbetisbalompie.es/noticias/actua…

Bravo siirtyi La Ligaan ensi kerran jo vuonna 2006, kun hän saapui Chilestä Real Sociedadiin. Maalivahti vietti La Realissa kahdeksan kautta. Real Sociedadista matka jatkui kahdeksi kaudeksi Barcelonaan ja sieltä vuonna 2016 Manchester Cityyn. Nyt Bravon sopimus Cityn kanssa päättyi, ja hän siirtyy Betisiin vapailla papereilla.

Chilen A-maajoukkueessa Bravo on pelannut 123 ottelua, monet niistä joukkueensa kapteenina. Hän on Chilen maaottelutilastossa toisena.

Claudio Bravo on tottunut voittamaan, sillä miehen pokaalisaalis on melkoinen. Hän on voittanut kahdesti Chilen mestaruuden, kahdesti La Ligan, kahdesti Copa del Reyn ja kahdesti Valioliigan. Lisäksi mestaruuksia on tullut kerran Mestarien liigassa ja kerran Espanjan ja Euroopan Supercupeissa sekä seurajoukkueiden MM-turnauksessa. Chilen maajoukkueessa hän on voittanut kahdesti Copa Américan.