Real Betis vahvisti keskiviikkona jo aiemmin uumoilemamme pelaajahankinnan, kun se tiedotti kiinnittäneensä riveihinsä laitapuolustaja Martín Montoyan. 29-vuotias oikea laitapuolustaja siirtyy Betisiin Valioliigan Brightonista, jossa hän pelasi edelliset kaksi kautta.

Montoyan sopimus Real Betisin kanssa on nelivuotinen.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
📣 Martín Montoya, primer fichaje del #RealBetis para la próxima temporada 📝🤝

¡Bienvenido de nuevo! 🏠🔙😃

➡ realbetisbalompie.es/noticias/actua…

Real Betis on Montoyalle tuttu työympäristö, sillä hän pelasi seurassa jo kevätkauden 2016 lainalla kasvattajaseurastaan FC Barcelonasta. Montoya aloitti La Masia -akatemiassa jo 8-vuotiaana. Hän pelasi Barcelonassa kaikkiaan 45 La Liga -ottelua, muttei onnistunut lyömään lopullisesti läpi. Barcelonan ja Betisin lisäksi Montoya on pelannut La Ligaa Valenciassa ja käväissyt myös Serie A:n Interissä.

Betisissä Montoyaa odottaa myös kaksi vanhaa joukkuetoveria Barcelonasta, Marc Bartra ja Cristian Tello.

Montoya kolusi läpi kaikki Espanjan nuorisomaajoukkueet, muttei ole esiintynyt A-maajoukkuetasolla.

[readmore from=Real-Betis]

Betisillä oli tällä viikolla myös ikävää kerrottavaa. Lainapestiltä Alavésista seuraan palannut keskikenttäpelaaja Victor Camarasa loukkaantui viime viikon harjoituksissa. Camarasan oikean polven eturistisiteet vaurioituivat ja hän joutuu leikkauspöydälle. Camarasan kentille paluun arvellaan venyvän ensi helmikuulle.

Camarasa oli loppukaudesta 2019-2020 Alavésin selkeitä profiilipelaajia. Hän on pelannut La Ligaa Alavésin ja Betisin lisäksi myös Levantessa. Valioliigaa Camarasa on pelannut Cardiffin ja Crystal Palacen riveissä.