Luis Suárez ulkona, koska Barcelona ei halua miehen enää jatkavan seurassa.

Lionel Messi ulkona, oletusten mukaisesti ainakin osin siksi, että Barcelona ei halua Suárezin jatkavan seurassa.

Jos ja kun molemmat herrat todella hakevat kamppeensa Camp Noun pukukopista ja pakkaavat perheineen muuttokuormansa, merkitsee se Barcelonassa yhden loistokkaan aikakauden loppua.

Lionel Messi Barcelonassa: 731 virallista ottelua, 634 maalia ja 285 maalisyöttöä.

Luis Suárez Barcelonassa: 283 virallista ottelua, 198 maalia ja 109 maalisyöttöä.

Messi ja Suárez ovat samanikäisiä (molemmat 33), ovat kotoisin naapurimaista ja puhuvat samaa kieltä. Molemmat asuvat samalla asuinalueella, heillä on suunnilleen samanikäisiä lapsia, jotka käyvät koulua yhdessä ja pelaavat samassa jalkapallojoukkueessa, ja perheet viettävät usein lomiaan yhdessä. Jos Messin ja Suárezin lähdöt nyt toteutuvat, on Barcelonalle menestystä tuonut MSN-kolmikko lopullisesti karannut maailmalle. Tai pikemminkin päästetty.

Luis Suárezin sopimusasioita hoitava asianajaja Alejandro Balbi kommentoi suojattinsa tulevaisuutta Superfútbol-sivustolle. Uruguaylaiskärkeä kohtaan on jo ehditty osoittaa laajaa kiinnostusta. Agentti uskoo lisäksi, että Suárezin ja Messin kohtalot voivat kytkeytyä toisiinsa myös tulevaisuudessa.

– Suárezille sataa tarjouksia joka puolelta. Hän on omaa luokkaa olevansa pelaaja ja vahvempi kuin koskaan, Balbi totesi.

– Tiedän vain vähän mahdollisuudesta, että hän menis Manchester Cityyn. Kaikki kuitenkin tietävät hänen veljellisestä suhteestaan Leon (Messi) kanssa.

– He ovat kuin paita ja peppu. He tulevat harjoituksiin yhdessä, potkivat futista yhdessä ja viettävät perheidensä kanssa aikaa yhdessä. He ovat hyviä ystäviä ja tulevat hyvin toimeen kentällä ja kentän ulkopuolella.

Balbi lähetti samalla terveisiä varakkaille seurapomoille ja vinkkaa olemaan yhteyksissä molempiin pelaajiin.

[readmore from=Barcelona]

– Luulen, että ”Luchoon” (Suárez) vaikuttaa paljon se, missä Leo tulee pelaamaan. Jos olisin Manchesterin tai Juventuksen omistaja, soittaisin molemmille. Se olisi valtava kaappaus globaalissa jalkapalloilussa viimeisten 20 vuoden mittapuulla, Balbi korosti.

Espanjassa liikkuu tiettävästi jo huhuja, että jos Manchester City lähtee tavoittelemaan Messiä, voitaisiin ainakin Gabriel Jesús liittää osaksi kauppaa.

Lähde: TyC Sports