Valencian tyhjennysmyynti jatkuu.

Ensin lähti joukkueen suurin tulevaisuuden lupaus Ferran Torres Manchester Cityyn. Sitten kapteeni Dani Parejo (ilmaiseksi) ja toinen keskikenttämies Francis Coquelin siirtyivät Villarrealiin. Nyt on keskushyökkääjä Rodrigo Morenon vuoro.

Valencia tiedotti verkkosivuillaan, että seura on päässyt Valioliigaan nousseen Leedsin kanssa esisopimukseen Rodrigon, 29, siirrosta. Siirron vahvistuminen vaatii vielä asiakirjojen ja muotoseikkojen viimeistelyn sekä lääkärintarkastuksen läpäisemisen.

Transfermarktin tietojen mukaan Leeds maksaa Rodrigosta 30 miljoonaa euroa. Jos tieto pitää paikkansa, olisi myynti yksi Valencian seurahistorian suurimmista.

Rodrigo on pelannut Valenciassa kesästä 2015 lähtien, jolloin hän siirtyi seuraan Benficasta niin ikään 30 miljoonalla eurolla. 220 ottelua Valenciassa on tuottanut 59 maalia ja 41 maalisyöttöä. Päättyneellä kaudella Rodrigo iski 34 ottelussa tehot 7+11. Polvivammojen takia Rodrigolta jäi väliin 12 ottelua.

Valencia CF

@valenciacf_en
OFFICIAL STATEMENT: bit.ly/RodrigoMorenoS…

Valencia CF have reached a preliminary agreement with @LUFC this Tuesday for the transfer of footballer Rodrigo Moreno, at the expense of completing all the documentation and other formalities and passing the medical examination.