Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaava Las Palmas palkkasi yksityisetsivän seuraamaan keskikenttäpelaajaansa Tanaa, kertoo Marca.

Las Palmas on yrittänyt keksiä keinoa päästä eroon Tanasta, 29, jonka sopimusta on jäljellä vielä kolme vuotta. Seura päätyi palkkaamaan yksityisetsivän, joka seurasi häntä kuukauden ajan yrittäen saada hänet kiinni sopimattomasta käytöksestä, jonka perusteella Las Palmas voisi purkaa Tanan diilin.

Marcan mukaan Tanan lähipiiri on varma, että yksityisetsivä ei saanut selville mitään, mikä oikeuttaisi Las Palmasin purkamaan hänen sopimuksensa. Tanan asianajajat ovat olleet tapauksesta yhteydessä seuraan.

Myös Espanjan ammattilaisjalkapalloilijoiden yhdistys AFE on asettunut Tanan puolelle ja vaatinut Las Palmasia maksamaan pelaajalle palkat, jotka hänelle viime kaudesta kuuluu.

Tana itse ei ole kommentoinut tapausta julkisuudessa. Hän on edustanut Las Palmasia kesästä 2013 lähtien ja pelannut seurassa 139 ottelua. Tana vietti osan viime kaudesta lainalla kiinalaisessa Hangzhou Greentownissa ja pelasi Las Palmasin kanssa vain seitsemän ottelua.