Barcelona suunnittelee tarjouksia Ajaxin Nicolás Tagliaficosta ja Valencian José Luis Gayàsta. Seuran tavoitteena on uudistaa vasemman laitapuolustajan tontti tämän kesän aikana kokonaan.

Barcelona haluaa myydä kummankin nykyisen vasemman laitapuolustajansa, Jordi Alban ja Junior Firpon, tänä kesänä eteenpäin. Alba on avainroolistaa huolimatta yksi katalonialaisseuran siirsiivouksen mahdollisista kohteista, eikä Firpon tulevaisuus Camp Noulla näytä myöskään kovin valoisalta.

Tagliafico, 27, siirtyi argentiinalaisseura Independientestä Ajaxiin tammikuussa 2018 vain neljällä miljoonalla eurolla. Hän pelasi Espanjassa kaudella 2012-13, kun hän vietti lainajakson Real Murcian miehistössä.

Tagliafico on ollut avainpelaaja amsterdamislaisjoukkueen alakerrassa, auttaen Ajaxin kaudella 2018-19 Hollannin mestaruuteen ja Mestarien liigan välieriin. Myös Leicester on osoittanut vahvaa kiinnostusta Tagliaficosta.

[readmore from=Barcelona]

Barcelonan ykkösprioriteetti tänä kesänä on kuitenkin Valencian 25-vuotias espanjalaispuolustaja Gaya. Hän on pelannut 227 ykkösjoukkueen ottelua Mestallalla on noussut viime vuosien aikana yhdeksi seuran kirkkaimmaksi tähdeksi. Maajoukkueessa hän on esiintynyt seitsemän kertaa.

Barcelonan kerrottiin lauantaina olevan kiinnostunut myös Manchester Cityn Angeliñosta, joka olisi saatavilla 30 miljoonan euron hintaan. Espanjalaispuolustaja vietti päättyneen kauden toisen puolikkaan lainalla RB Leipzigissä, joka nujersi Atlético Madridin matkalla Mestarien liigan välieriin.

Lähde: Marca