Gerard Deulofeun odotetaan poistuvan seuraavien viikkojen aikana Mestaruussarjaan pudonneesta Watfordista.

26-vuotias vasen laitahyökkääjä on Barcelonan kasvatti, ja pelasi seurassa edellisen kerran vielä syksyllä 2017. Sen jälkeen matka jatkui Valioliigaan ja Watfordiin.

Deulofeu on pelannut urallaan tuoreen Barcelona-luotsi Ronald Koemanin alaisuudessa Evertonissa. Deulofeu sanoi suorat sanat Koemanista El Transistorin haastattelussa.

– Voin puhua hänestä vain omien kokemuksieni perusteella. Minulla on hänestä todella vähän sanottavaa. En saanut hänestä mitään irti. En ollut hänen alaisuudessaan onnellinen, pyysin siirtoa ja pääsin AC Milaniin. Katsotaan, miten hän suoriutuu Barcelonassa, Deulofeu totesi.

Barcelona on tiettävästi myymässä useita pitkäaikaisia avainpelaajiaan. Deulofeu on todennäköisesti kuullut tarkan listan pelaajista, jotka ovat poistumassa, mutta ei kertonut pelaajia julkisuuteen.

– Mielestäni se lista pelaajista, joihin he eivät luota ensi kaudella on todella merkittävä. Puhumme pelaajista, jotka ovat voittaneet kaiken ja antaneet kaikkensa Barcelonalle. Se on silti seuran asia.

Deulofeua ei juurikaan kiinnosta kriisissä olevan Barcelonan asiat.

– Totta puhuen en sääli heitä ollenkaan. Minulle on täysin samantekevää, miten heillä menee.