Huhut ranskalaisen Malang Sarrin mahdollisesta siirrosta Barcelonaan alkoivat ensimmäisen kerran jo kesällä 2017, ja jatkuivat vuonna 2018. Barcelonassa on siis seurattu lupaavaa topparia jo vuosien ajan.

Nyt 21-vuotias Sarr on vapailla markkinoilla, ja France Footballin mukaan kiinnostusta häntä kohtaan on Barcelonassa edelleen. Lehti kertoo, että neuvottelupöytään on jo istuttu ja sopimuksesta keskusteltu.

Malang Sarrin sopimus Nicen kanssa päättyi kauteen 2019-2020, ja mies etsii uutta seuraa. Serie A:n Torino teki hänelle jo hyvän tarjouksen, mutta Barcelonan kiinnostus saattaa vielä muuttaa suunnitelmia.

France Footballin mukaan Barcelonan pelaajahankinnoista vastaava Éric Abidal on vihjaissut Sarrille, että tälle voisi aueta välittömästi paikka Barcelonan edustusjoukkueesta. Häntä ei siis lainattaisi muualle kuten esimerkiksi Jean-Clair Todibon kanssa tehtiin.

[readmore from=Barcelona]

Olennaista Sarrin tilanteen suhteen on joka tapauksessa se, sopiiko hän myös Barcelonan uuden valmentajan suunnitelmiin. Näyttää vahvasti siltä, että uusi valmentaja olisi hollantilainen Ronald Koeman.

Malang Sarria on huhuttu myös Valioliigaan. Hän pelasi kesken jääneen Ligue 1 -kauden aikana Nicessa 20 ottelua ja teki yhden maalin. Kaikkiaan Sarrilla on 102 ottelun kokemus Ranskan pääsarjasta. Hän on kolunnut myös läpi Ranskan junorimaajoukkueet.

Lähde: Sport