Sevilla FC on viimeinen espanjalaisseura, joka on edelleen mukana europeleissä. Mestarien liigan välierissä ei nähdä yhtään espanjalaisseuraa, ja Sevilla selviytyi ainoana Eurooppa-liigan välieriin kaadettuaan Final Eight -lopputurnauksen ensimmäisessä ottelussaan Wolverhamptonin 1-0.

Myös välierässä Sevilla saa vastustajan Englannista, kun se kohtaa sunnuntai-iltana kello 22 Suomen aikaa Manchester Unitedin. Seuran puheenjohtaja José Castro valoi puolivälierävoiton jälkeen uskoa omiensa iskukykyyn.

– Kannattajamme ansaitsevat Sevillalta jotain suurta. Finaaliin pääseminen ei ole helppoa, mutta Eurooppa-liigan voitto tekisi kaudesta täydellisen, Castro totesi Wolves-pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Meidän täytyy arvostaa jatkopaikkaa, sillä muut välieräjoukkueet ovat todella kovia. Omistamme tämän kaikille Sevillan kannattajille.

[readmore from=Sevilla]

– Nyt valmentaja (Julen Lopetegui) syöttää pelaajille varmasti myrkkyä. Manchester Unitedia ei ole helppo voittaa, mutta ei unohdeta, että Sevilla on tämän kilpailun kuningas. Palamme halusta voittaa mestaruuden kuudennen kerran.

Sevilla on voittanut Eurooppa-liigan kaikilla viidellä aiemmalla kerralla, kun se on pelannut puolivälierävaiheessa. Se ei ole hävinnyt ainuttakaan peliä koronatauon jälkeen.