Ghanan maajoukkueen päävalmentaja CK Akonnor toivoo, että hänen suojattinsa, keskikenttäpelaaja Thomas Partey, ei siirry Atlético Madridista Arsenaliin.

Arsenal on lehtitietojen mukaan uudistamassa joukkuettaan tänä kesänä rajulla kädellä, ja Partey, 27, on yksi Tykkimiesten toivehankinnoista.

Tulevalla kaudella Arsenal pelaa neljättä vuotta peräkkäin Eurooppa-liigassa. Lontoolaisseura olisi muuten jäänyt kokonaan europelien ulkopuolelle, mutta se voitti FA Cupin loppuottelussa paikallisvastustajansa Chelsean ja pääsi siten Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Atlético Madridia taas odottaa jo kahdeksas kausi putkeen Mestarien liigassa. Madridilaisten taival tämän kauden kilpailussa tyssäsi puolivälierävaiheeseen, kun se hävisi RB Leipzigille 1-2. Atléti tuli kuitenkin La Ligassa kolmanneksi, joten Euroopan arvostetuin seuraturnaus kutsuu myös ensi kaudella.

Akonnorin mielestä Parteyn ei ole järkeä lähteä Mestarien liigan vakiokävijästä pois, vaikka se saattaisi tietää korkeampaa palkkaa.

– Jos totta puhutaan, niin en haluaisi hänen siirtyvän Arsenaliin, koska Atléticon kanssa hän pääsee aina pelaamaan Mestarien liigassa, kommentoi Akonnor Daily Mailin mukaan.

– Hänellä on takuuvarma paikka ja hän pelaa aina.

– Arsenalin kohdalla en olisi siitä niin varma. Arsenalin fanit tappavat minut [kun sanon näin].

– Olen varma, että raha astuu jossain vaiheessa kuvioihin, mutta toivon, että Atléticolla on varaa maksaa, mitä ikinä hän pyytääkin.

Partey on edustanut Atlético Madridia vuodesta 2012 lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa 185 ottelua. Hänen ja Atlétin sopimus päättyy kesällä 2023.