Kun sekä Mestarien liigan että Eurooppa-liigan pudotuspeleissä on edetty välierävaiheeseen, on mukana enää yksi joukkue Espanjasta: Sevilla FC. Sevilla on Uefa Cupin ja Eurooppa-liigan historian menestyksekkäin seura viidellä mestaruudellaan, mutta välierävastustaja Manchester Unitedin valmentaja Ole Gunnar Solskjaer väittää, että Punaiset Paholaiset ovat espanjalaisjoukkuetta nälkäisempiä.

– Haluamme voittaa turnauksen. Haluamme Eurooppa-liigan voittoa enemmän kuin Sevilla, norjalainen totesi brittilehdistölle Sportin mukaan.

– Välieräpaikka tarkoittaa, että olemme tehneet hyvää työtä, mutta se ei riitä Manchester Unitedin kaltaiselle joukkueelle. Meidän täytyy ottaa seuraava askel.

Unitedilla on kauden aiemmista välieräotteluista kanoja kynittävänään, sillä se hävisi Englannin Liigacupin välierässä Manchester Citylle ja FA Cupin välierässä Chelsealle. Sevilla puolestaan on voittanut Eurooppa-liigan mestaruuden kaikilla viidellä aiemmalla kerralla, kun se on pelannut edes puolivälierävaiheessa.

– Kaksi aiempaa välierätappiota sattuivat pelaajiini. Sen vuoksi haluamme voittoa Sevillaa enemmän, Solksjaer perusteli.

– Joukkue on kerta kerralta nälkäisempi. Katsotaan, auttaako kokemiemme tappioiden tuska meitä kääntämään tämän pelin eduksemme.

[readmore from=Eurooppa-liiga]

Poikkeuksellisesti yksiosaisena pelattavat pudotuspelit antavat Solskjaerin mukaan kilpailulle MM- tai EM-turnauksen luonteen. Sunnuntai-iltana selviää, kumpi joukkueista yltää Kölnissä ensi perjantaina pelattavaan loppuotteluun.

– Eurooppa-liiga on tänä vuonna kuin EM- tai MM-kisat. Meillä ei ole toista tilaisuutta, ja haluamme jättää kentälle kaikkemme.