Juventus yllätti viikonloppuna kunnolla, kun se antoi kenkää päävalmentajalleen Maurizio Sarrille, ja palkkasi tämän seuraajaksi pelaajalegenda Andrea Pirlon, jolla ei ollut päävalmentajakokemusta vielä päivääkään. Vaihdoksen sinetöi Juventuksen putoaminen Mestarien liigasta Lyonia vastaan, joskin päätöksen Sarrin potkuista arvellaan syntyneen jo aiemmin.

Nyt Pirlo pääsee osalliseksi rakentamaan joukkuetta, joka taistelisi ensi kaudella Mestarien liigan voitosta. Vanhan Rouvan uskotaan pelaavan ensi kaudella hyökkäävämpää peliä, ja vahvistusta kaivataan ainakin keskikentälle. Keskustasta poistuu Miralem Pjanic, jonka tilalle siirtyy Barcelonasta vaihdossa Arthur, mutta siitä huolimatta uusi pelaaja lienee haussa.

La Gazzetta dello Sport nosti esille lauseen, jonka Pirlo nosti esille reilu vuosi sitten, kun Juventus putosi Mestarien liigasta Ajaxia vastaan.

– Mestaruuden voittamiseksi tarvitaan Iscon kaltainen pelaaja. Keskikenttä on avainasia. Meillä on Cristiano (Ronaldo), mutta täytyy löytää joku tapa sytyttää hänet, Pirlo totesi tuolloin Real Madridin pelaajaa kehuen.

[readmore from=Isco]

AS:n jutun mukaan Isco on ollut vuosien ajan Juventuksen urheilujohtaja Fabio Paraticin toivelistalla. Italialaismediassa ei kuitenkaan uskota Iscon nyt Torinoon siirtyvän, sillä koronapandemian aiheuttavan talouskriisin vuoksi seuralla ei liene häneen varaa. Paljon todennäköisempänä pidetään, että seura värvää Serie B:hen pudonneesta Bresciasta nuoren Sandro Tonalin.

Lehti arvelee silti, ettei Pirlon arvostus Iscoa kohtaan ole haihtunut minnekään. Täysin poissuljettua ei AS:n mukaan ole, että Juventus lähtisikin nyt Iscon perään.