Atlético ja RB Leipzig iskevät yhteen ensi viikon torstaina Mestarien liigan puolivälierissä.

Kamppailu on yksiosainen, ja voittaja etenee välierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu joko Atalanta tai PSG.

RB Leipzigin päävalmentaja Julian Nagelsmann käväisi Marcan haastattelussa.

33-vuotias luotsi kertoi haastattelussa mielipiteensä Atléticosta ja Diego Simeonesta. Nagelsmann kehui vuolaasti kollegaansa, vaikka kaksikon pelitavat- ja filosofiat poikkeavat huomattavasti toisistaan.

– Kuullessani arvontatuloksesta ajattelin, että kohtaamme loistavasti puolustavan joukkueen. Meidän on puolustettava tiukasti ja olla tehokas hyökkäyskolmanneksella, jotta voimme luoda maalintekopaikkoja. Tarvitsemme myös luovuutta omalla puolustuskolmanneksellamme ja saada pallonhallinta itsellemme, Nagelsmann tietää.

– Atlético on suurseura eurokentillä etenkin viimeisten vuosien aikana. Simeone on tehnyt uskomatonta työtä, joka on tuottanut myös paljon menestystä. Atlético on valtava seura, jonka haluamme pudottaa.

Nagelsmann tiedostaa, ettei Simeone aio muuttaa ollenkaan tuttua pelitapaansa torstain ottelussa.

– Hänellä on hyvin selvä pelitapa, jota hän on harjoittanut jo vuosikausien ajan, eikä hän ikinä muuta sitä. Se on hyvin vaikuttavaa. Samassa seurassa pysyminen niin pitkään on jotain uskomatonta. Siinä vaiheessa sinun on oltava loistava erilaisten ihmisten käsittelemisessä.

– Valmentajana hän tekee kaiken mahdollisen, muun muassa herättäen kannattajat kannattamaan stadionilla. Simeonella on paljon karismaa ja hän kykenee hypnotisoimaan ihmisiä.