Valencian seurajohto on päättänyt myydä joukkueen kallispalkkaisimmat pelaajat hiljattain auenneessa siirtoikkunassa.

Seura ei selviytynyt ensi kaudeksi europeleihin, joten tulot laskevat huomattavasti ja omistaja Peter Lim haluaa ryhtyä todelliselle säästölinjalle.

Muun muassa Dani Parejon ja Francis Coquelinin odotetaan poistuvan Valenciasta seuraavien viikkojen aikana. Valencian keskikentän avainpelaajat ovat herättäneet paikallisvastustaja Villarrealin kiinnostuksen.

Superdeporten mukaan Parejo ja Coquelin ovat halukkaita siirtymään Villarrealin riveihin. Kummatkin aikovat odottaa niin pitkään kuin tarve vaatii, jotta siirrot Villarrealiin onnistuvat. Villarrealin tavoite on saada kaksikko seuraan mahdollisimman halvalla.

Parejo ja Coquelin tiedostavat poistuvansa Valenciasta, mutta kummatkin liittyvät ilomielin Valencian harjoituskaudelle maanantaina.

Parejo oli hyvin yllättänyt saadessaan kuulla Valencian seurajohdon päätöksestä myydä kapteeni muualle. Parejo oletti aluksi kykenevänsä muuttamaan seurajohdon mielipiteen, mutta ymmärsi sen olevan mahdotonta. Valencian kapteeni jättää seuran yhdeksän vuoden jälkeen.