Arthur on palannut perjantaina Brasiliasta Barcelonaan, kertovat espanjalaismediat.

Copen mukaan Arthurin on suoritettava koronavirustesti ennen kuin voi vierailla Barcelonan harjoituskeskuksessa. Arthurin tarkoitus on tavata seurajohto ja purkaa nykyinen pelaajasopimuksensa.

Arthurin oli määrä palata vajaat kaksi viikkoa sitten Barcelonan harjoituskeskukseen koronavirustestiin ja harjoituksiin.

Näin ei kuitenkaan käynyt, ja Arthur soitti seurajohdolle ilmoittaakseen aikovansa jäädä Brasiliaan, sillä ei saa kuitenkaan peliaikaa Quique Setiénin alaisuudessa. Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu kertoi medioille aikovansa rangaista Arthuria taloudellisesti, jonka jälkeen Arthur palasi kaupunkiin.

Arthurin mielestä paluu Barcelonaan on ”hyvän mielen ele”. Arthurin mukaan Setién olisi sanonut hänelle, ettei luvassa olisi ollenkaan peliaikaa. Arthur tiettävästi epäilee Barcelonan seurajohdon sanoneen Setiénille, ettei Arthurille saisi antaa peliaikaa.

Arthur on hyvin pettynyt seurajohdon toimintaan ja siihen, miten Barcelona teki Juventuksen kanssa kaupat Arthurin ja Miralem Pjanicin vaihtokaupasta, vaikka Arthur olisi halunnut jäädä Barcelonaan.