Kerroimme tiistaiaamuna, että Espanjan jalkapalloliiton kilpailuvaliokunta oli vihdoin maanantai-iltana määritellyt pelipäivät La Ligan nousukarsinnoille. Sitä ennen – huomenna keskiviikkona – oli määrä pelata Segudan päätöskierroksen rästiottelu Deportivo La Coruña-Fuenlabrada, jotta viimeinen neljästä karsijasta saataisiin selville.

Tehty päätös ei kuitenkaan kestänyt aikaa, vaan jo tiistain aikana ottelua päätettiin siirtää kauemmas keskiviikolta. Tästä kertoo Copen toimittaja Pepe Torrente. Ottelun uutta ajankohtaa ei vielä tiedetä.

Ottelusiirto johtuu Deportivon pyynnöstä, sillä sen käytettävissä ei ole tarpeeksi pelaajia. Suurin osa pelaajista on parhaillaan lomalla eikä joukkue ole harjoitellut vajaaseen kahteen viikkoon. Pelaajat on kutsuttu takaisin, mutta aikataulu on liian tiukka.

Fuenlabradan joukkue on harjoitellut jo joidenkin päivien ajan, mutta se joutuu siis edelleen odottamaan kohtalonpeliään. Ennen pelin pelaamista Deportivon pelaajat joutuvat myös käymään heiltä vaadituissa koronatesteissä. Testit oli määrä tehdä eilen maanantaina, mutta pelaajat eivät saapuneet paikalle.