Deportivon ja Fuenlabradan välinen Segundan viimeisen kierroksen ottelu on edelleen pelaamatta.

Kilpailuvaliokunta kokousti maanantaina, ja päätyi siihen lopputulokseen, että ottelu pelataan keskiviikkona 5. elokuuta.

Segunda päättyi muutama viikko sitten. Päätöskierroksen ottelut pelattiin samaan aikaan, mutta Deportivon ja Fuenlabradan välinen kamppailu jätettiin pelaamatta, sillä Fuenlabradalla oli todettu useita koronavirustartuntoja.

Muutamaa päivää myöhemmin käytännössä koko Fuenlabradan joukkue oli koronaviruksessa.

Fuenlabrada taisteli paikasta nousukarsintoihin. Deportivon putoaminen sen sijaan varmistui jo päätöskierroksella, eli Deportivolla ei ole panosta keskiviikon ottelussa. Fuenlabradalle riittää ottelusta tasapeli nousukarsintapaikan varmistamiseen.

Joukkue ei päässyt palaamaan A Coruñasta Madridiin, sillä pelaajat ja valmennus- ja huoltoryhmä olivat karanteenissa paikallisessa hotellissa. Yksi Fuenlabradan pelaaja jouduttiin kiidättämään sairaalaan vakavien oireiden seurauksena. Pelaaja on päässyt jo pois sairaalasta. Pikku hiljaa joukkue antoi negatiivisia koronavirusnäytteitä, joiden jälkeen suuri osa joukkueesta pääsi matkustamaan takaisin Madridiin.

Deportivon pelaajat ovat jo lomalla, ja useiden pelaajien lainasopimukset ovat umpeutuneet. Deportivon oli määrä käydä maanantaina koronavirustesteissä, mutta joukkue kieltäytyi käymästä testeissä. Deportivo ei halua pelata Fuenlabrada-ottelua ja on tiedottanut haluavansa pitää sarjapaikkansa.

Vielä ei ole tiedossa, aikooko Deportivo saapua keskiviikkona pelaamaan Fuenlabrada-ottelua.