Manchester Cityn keskikenttäpelaajasta Yangel Herrerasta on tulossa Valencian kesän ensimmäinen hankinta, kertoo Marca.

Venezuelalainen Herrera, 22, vietti päättyneen kauden lainalla Granadassa, jonka riveissä hän pelasi 36 ottelua tehden niissä yhteensä kaksi maalia ja syöttäen kolme.

Hänen lainasiirtonsa toteutunee vasta, kun Ferran Torres on siirtynyt Valenciasta Manchester Cityyn. Torres on jo päässyt henkilökohtaisista ehdoista sopuun Cityn kanssa, mutta seurojen on vielä sovittava hänen siirtosummansa.

Herrera on majaillut Valenciassa jo viime keskiviikosta lähtien. Hänen lainasiirtonsa nopeuttanee Valencian tyhjennysmyyntiä keskikentällä. Odotettuja lähtijöitä ovat ainakin Francis Coquelin, Geoffrey Kondogbia ja Dani Parejo. Valencia on ilmoittanut, että lähes jokainen sen pelaaja on myytävänä tänä kesänä.

La Ligassa on sääntö, jonka mukaan joukkueeseen saa rekisteröidä vain kolme pelaajaa EU-alueen ulkopuolelta. Tämä tietää pieniä hankaluuksia Herreran siirron kannalta, sillä hänellä on vain Venezuelan passi. Valencia yrittää jouduttaa brasilialaisen Gabriel Paulistan kaksoiskansalaisuuden saamista, jotta hän ei veisi yhtä kiintiöpaikoista.