Uutisoimme aiemmin siitä, miten Arthur on mennyt omatoimiseen lakkoon, eikä suostu palaamaan Barcelonaan. Lue uutinen täältä.

Barcelonan keskikenttäpelaajan siirto Juventukseen varmistui noin kuukausi sitten, jonka jälkeen häntä ei ole peluutettu käytännössä ollenkaan Barcelonan paidassa.

Barcelonassa viiden vuoden ajan aikoinaan pelanneen Rivaldon mielestä kyseessä on seurajohdon määräys. Rivaldon mukaan seurajohto on sanonut päävalmentajalle Quique Setiénille, ettei Arthurin pidä saada ollenkaan peliaikaa.

– Arthur-tapaus on hoidettu hyvin huonosti. Kaikki näyttää siltä, että kyseessä on seuran sisäinen ongelma ja seurajohto on kertonut Setiénille siirron varmistumisen jälkeen, että Arthurin on oltava hänen viimeinen vaihtoehto keskikentälle. Olen varma, että Setién olisi halunnut käyttää häntä enemmän, Ballon d’Orin Barcelonassa voittanut Rivaldo kertoi.

– Mielestäni on selvää, että aluksi seurajohto ja sitten valmentaja päättivät, ettei Arthur enää kuulu joukkueeseen, koska ei olisi sataprosenttisesti sitoutunut Juventus-siirtonsa vuoksi.

Arthur haluaisi purkaa sopimuksensa Barcelonan kanssa.