Tanskalaishyökkääjä Martin Braithwaiten ura Barcelonassa on jäämässä vain puolikkaan kauden mittaiseksi. Braithwaite siirtyi Barcaan helmikuussa Leganésista poikkeusluvalla Ousmane Dembélén loukkaannuttua. Nyt hyökkääjä on kuitenkin myynnissä.

Mundo Deportivo kirjoittaa, että Barcelona on jo aloittanut neuvottelut Braithwaiten myynnistä Valioliigaan. Kiinnostuneina seuroina lehti mainitsee Evertonin ja West Hamin. Evertonin kanssa Barcelonalla on hyvä neuvotteluyhteys Lucas Dignen ja André Gomesin siirtojen myötä, ja West Ham on seurannut Braithwaitea jo pidempään.

Barcelona maksoi Martin Braithwaitesta 18 miljoonaa euroa, ja se toivoo saavansa saman summan siirtokorvauksena takaisin. Braithwaite pelasi kevään aikana 403 minuuttia ja teki Barcelonalle yhden maalin. Mestarien liigassa hänellä ei ole pelioikeutta, mutta siitä huolimatta hän harjoittelee joukkueen kanssa kauden loppuun saakka.

[readmore from=Braithwaite-Martin]

Hyökkääjää kohtaan on kiinnostusta myös La Ligassa. Braithwaiten nimi on yhdistetty Real Valladolidiin, Real Sociedadiin ja Sevillaan, mutta MD pitää todennäköisempänä siirtoa Englantiin. Pääsyy tähän on koronaviruksen heikentämässä espanjalaisseurojen taloustilanteessa.

Braithwaiten sopimus Barcelonan kanssa ulottuu vuoteen 2024.