Barcelonan brasilialainen keskikenttäpelaaja Arthur Melo siirtyy ensi kaudeksi Juventukseen. Hänen on ollut määrä pelata Barcelonassa vielä Mestarien liiga -kauden loppuun, mutta nyt näyttää vahvasti siltä, että Arthurin pelit Barcan paidassa ovat lopullisesti pelatut.

Arthur pelasi koronatauon jälkeen viidessä Barcelonan ottelussa, mutta vietti kauden viimeiset ottelut joko vaihtopenkillä tai loukkaantuneena katsomossa. Nyt vähäisetkin toiveet peliajasta Mestarien liigan neljännesvälierässä Napolia vastaan alkavat huveta, sillä Arthur ei palannut Brasiliasta Barcelonaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Arthurin piti saapua Barcelonaan maanantaina koronatestiä varten. Harjoitukset jatkuvat puolestaan tiistaina. Häntä ei kuitenkaan Barcan harjoituskeskuksessa tavattu.

Asiasta kertovan Copen mukaan oikuttelulla voi olla Arthurille sekä taloudellisia että urheilullisia seurauksia. Hän ei välttämättä pääse mukaan Barcelonan Mestarien liigan kokoonpanoon, ja taloudellisetkin sanktiot ovat mahdollisia.

Barcelona kohtaa Napolin 8. elokuuta.