Real Madridissa lainalla PSG:stä pelannut Alphonse Areola ei jatka ensi kaudella enää Madridissa. Areolan vaimo saattoi paljastaa Instagramissa miehensä seuraavan osoitteen.

Areola, 27, pelasi La Ligassa neljä ottelua, minkä lisäksi tilastoihin merkattiin myös kolme ottelua ennen lainasiirtoa Ranskan Ligue 1:ssä. Näin ollen Areola oli käytännössä kauden päätteeksi Ranskan sekä Espanjan mestari.

Areola haluaa saada tasaisemmin vastuuta ensi kaudella. Real Madridissa Areola jäi lopulta vahvaan vireeseen päässeen Thibaut Courtois’n kakkosmieheksi. Areolan sopimus PSG:n kanssa on voimassa kesään 2023 saakka.

Tulevasta osoitteesta saatiin vihiä, kun Areolan vaimo Marrion julkaisi Instagramissa kuvan, jonka mukaan perhe oli hankkinut asunnon Lontoosta.

– Joitain vuosia sitten meidän unelma oli hankkia koti Lontoosta. Unelmamme on nyt totta. Olen siunatun onnellinen, Marrion kirjoitti kuvan yhteyteen.

Areolan poistuminen tarkoittaa myös kaikella todennäköisyydellä sitä, että Real Madrid etsinee kesällä uutta maalivahtia Courtois’n varamieheksi. Tai sitten Andriy Lunin nostetaan selkeästi kakkosmaalivahdin asemaan. Lunin pelasi viime kaudella Segundassa 19 ottelua lainalla Real Oviedossa.