Barcelona on yhä kiinnostunut Manchester Cityn 19-vuotiaasta Eric Garcíasta. City ja Barcelona virittelevät Diario Sportin mukaan isoa kauppaa, johon kuuluisivat osittain myös laitapuolustajat Nelson Semedo sekä João Cancelo.

Sportin mukaan Barcelona haluaa La Masiasta Cityyn lähteneen Garcían takaisin Barcelonaan. Samaan aikaan Man Cityn toiveissa on onnistua vaihtamaan laitapuolustajat João Cancelo ja Nelson Semedo päittäin. Cancelo suuntaisi Barcelonaan ja Semedo Manchesteriin.

Barcelona on valmis neuvottelemaan vaihtokaupasta, jos se parantaa seuran neuvotteluasemaa Garcían suhteen. García on jo pitkään ollut siirtohuhujen kohteena, mutta mitään konkreettista ei ole vielä ilmaantunut. Garcían nykyinen sopimus Man Cityn kanssa on päättymässä ensi kauden jälkeen, mutta City neuvottelee nuorukaisen kanssa jatkosopimuksesta, ja lehtitietojen mukaan sellainen olisi jo nuoren topparin pöydällä.

Aiemmin Mundo Deportivo uutisoi, että García olisi saamassa Cityltä jatkosopimuksen, joka nostaisi miehen viikkopalkan 12 000 punnasta noin 40 000 puntaan, eli noin 44 000 euroon. MD:n mukaan Barcelona ei olisi valmis maksamaan samanlaista palkkaa omalle kasvatilleen.

Toisaalta on väitetty myös, että koko Garcían tavoittelu olisi pelkkä pr-temppu Barcelonan kannattajien suuntaan, eikä seura olisi oikeasti tavoittelemassa La Masian kasvattia takaisin.