Italialaislehti Tuttosportin mukaan Atlético on kiinnostunut Atalantan Duván Zapatasta.

Lähde kertoo Atléticon tehneen Atalantalle 50 miljoonan euron tarjouksen kolumbialaiskärjestä. Atalanta on hylännyt saamansa tarjouksen, ja vaatii enemmän rahaa.

29-vuotias Zapata on ollut loistavassa iskussa Atalantassa. Viime kaudella Zapata teki kaikissa kilpailuissa yhteensä 28 maalia. Tällä kaudella Zapata on osunut 18 kertaa, vaikka oli sivussa kymmenestä sarjaottelusta loukkaantumisen vuoksi.

Atlético kaipaa itselleen kipeästi maalintekijää. Joukkueen paras maalintekijä Álvaro Morata on viimeistellyt 46 ottelussa 16 maalia. Diego Costa on osunut viidesti ja João Félix on tehnyt kahdeksan maalia, joten kärkikolmikko on tehnyt yhteensä alle 30 maalia.

Atléticon on madridilaismedioiden mukaan myytävä Thomas Lemarin ja Vitolon kaltaisia kallispalkkaisia ja olemattomaan rooliin jääneitä pelaajia voidaakseen hankkia itselleen uuden kärjen.