Quique Setién todennäköisesti luotsaa Barcelonaa vielä Mestarien liigan pudotuspeleissä, mutta ensi kauden jatko näyttää hänen kannaltaan synkältä Barcan peräsimessä seurajohdon vakuutteluista huolimatta. Setiénin mahdollisia korvaajia on alettu jo listaamaan ympäri maailmaa, ja ainakin ranskalaislehti L’Équipen mukaan Laurent Blanc olisi Barcelonan mielenkiinnon kohteena.

Setiénillä on mahdollisuus pelastaa Barcan mollivoittoinen kausi nappaamalla Mestarien liigan pytyn. Ilman pokaalia Setiénin palli kuitenkin näyttää varsin huteralta ensi kautta ajatellen.

L’Équipen mukaan Barcelonan urheilutoimenjohtaja Eric Abidal on Blancin kannalla ensi kauden päävalmentajaksi. Blanc on ollut vapaana sitten 2016, kun hän jätti paikkansa PSG:n ruorissa.

Abidal ja Blanc tuntevat toisensa hyvin entuudestaan, sillä Abidal pelasi Blancin alaisuudessa Ranskan maajoukkueessa vuosina 2010-2012. Abidalin kerrotaan pitävän Blancin pelikirjaa arvossa, sillä pallonhallintaan keskittyvä pelitapa sopisi Barcelonan tyyliin.

Jätettyään PSG:n, Blanc on ehtinyt kieltäytymään Sevillan ja Galatasarayn managerirooleista. 54-vuotias Presidentti olisi kuitenkin lehtitietojen mukaan kiinnostunut yhden vuoden sopimuksesta katalaanien kanssa. Samalla hän toisi seuraan mukanaan apuvalmentajakseen Frank Passin.