Koronatauon jälkeen Italian Serie A:ssa jo neljästi maalinteossa onnistunut Giovanni Simeone haluaa pelata tulevaisuudessa kannattamansa Atléticon riveissä.

Giovannin isä Diego Simeone saapui Atléticon valmentajaksi joulukuussa 2011, ja on nostanut seuran kurimuksesta Euroopan huipulle. Giovanni syntyi Madridissa Diegon pelatessa Atléticon paidassa kesällä 1995.

Kuluvalla kaudella kymmenen maalia Serie A:ssa tehnyt Simeone kertoi ESPN:n haastattelussa unelmastaan pelata Atléticon paidassa.

– Haluan sitä enemmän kuin mitään. Etenkin, kun isäni on siinä seurassa, jota olen halunnut edustaa pikkupojasta lähtien. On väistämätöntä, että haluan pelata siellä. Haluaisin pelata Atléticossa, oli isäni siellä tai ei. Haluan sitä valtavasti, Argentiinan A-maajoukkueessa kuudesti esiintynyt Simeone totesi.

Giovanni haluaisi Diegon valmentavan häntä joskus.

– Toivottavasti hänestä tulee joku päivä valmentajani. On toki vaikeaa saada siirto hänen valmentamaan seuraan.