Valencian kausi on ollut seuran viime aikaisia perinteitä kunnioittaen yhtä vuoristorataa.

Marcelino sai potkut syyskuussa ajauduttuaan erimielisyyksiin seurapresidentti Peter Limin kanssa. Arvostettu urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany erosi tehtävästään osoittaakseen tukensa Marcelinolle.

Pelaajat pettyivät syvästi Limin päätökseen antaa potkut Marcelinolle, ja kritisoivat seurapresidenttiä julkisesti medioissa.

Päävalmentajan paikalle saapunut Albert Celades on saanut joukkueen näennäisesti haltuunsa, mutta seuran kautta voi pitää ennakko-odotuksiin nähden suurena pettymyksenä. Valencia on sarjassa kahdeksas, ja ero Mestarien liigan lohkovaiheeseen oikeuttavaan neljänteen sijaan on jo seitsemän pistettä.

Valencia hävisi torstaina Eibarille Baskimaassa 0-1.

Sen sijaan viime viikonloppuna Valencia onnistui voittamaan Osasunan Mestallalla 2-0. Celades otti Maxi Gómezin vaihtoon 67. minuutilla. Copen saamien tietojen mukaan kärki ei ottanut vaihtoaan hyvin vastaan. Ottelun jälkeen Gómez ja Celades kävivät melkein toisiinsa käsiksi.

– Älä koske minuun. Teen äidistäsi selvää jälkeä, Gómezin kerrottiin sanoneen pukukopissa.

Celades päätti hyllyttää Gómezin hetkeksi joukkueesta, mutta puhuttuaan kapteeniston kanssa luotsi perui päätöksensä ja kärki palasi joukkueen vahvuuteen. Gómez sai lähteen mukaan merkittävän sakon.