Deyverson jättää Getafen ja palaa Palmeirasin riveihin. Getafe ja Palmeiras eivät jatkaneet Deyversonin lainasopimusta.

29-vuotias brasilialaiskärki saapui Getafen riveihin tammikuun siirtoikkunassa. Deyverson pelasi José Bordalásin alaisuudessa seitsemässä ottelussa.

Deyverson muistetaan etenkin Getafen ja Ajaxin välisestä Eurooppa-liigan pudotuspeliparista, jolloin kärki oli loistavassa iskussa. Deyverson teki avausosassa Getafen voittomaalin ja oli kummassakin ottelussa vahvasti härnäämässä Ajaxin pelaajia tempuillaan. Getafe pudotti Ajaxin ja kohtaa neljännesvälierissä Internazionalen.

– Kannatan teitä täältä pitkän matkan päästä ja toivon, että olisitte mahdollisimman korkealla La Ligassa kauden päätteessä. Toivottavasti voitatte Eurooppa-liigan. Joukkue ja kannattajat ansaitsevat sen pokaalin. Kiitos Getafe, Deyverson kertoi tiedotteessaan.

Espanjalaismedioiden mukaan Deyversonin tavoite on palata Espanjaan ensi kaudeksi.