Real Madridissa lainalla pelaava maalivahti Alphonse Areola jatkaa seurassa tämän kauden loppuun, kertoo Marca.

Ranskalainen Areola, 27, siirtyi Madridiin viime kesänä Paris Saint-Germainista lainasopimuksella, joka päättyy 30. kesäkuuta. Kaikki osapuolet ovat kuitenkin päässeet sopuun siitä, että Areola voi jatkaa Espanjassa, kunnes koronaviruspandemian venyttämä kausi päättyy.

Real Madridilla on vielä yhdeksän ottelua jäljellä La Ligassa, ja se pelaa 7. tai 8. elokuuta Mestarien liigan neljännesvälierien toisen osan Manchester Cityä vastaan. Mestarien liiga pelataan tällä kaudella poikkeuksellisesti puolivälieristä alkaen yksiosaisina pudotuspeleinä loppuun. Kahdeksan parhaan joukkueen ”miniturnaus” pelataan 12.-23. elokuuta Portugalin Lissabonissa.

Areola on pelannut tällä kaudella Real Madridissa kahdeksan ottelua, joissa hän on päästänyt yhteensä yhdeksän maalia ja pitänyt maalinsa puhtaana kolmesti.

Lehtitietojen mukaan hän palaa ensi kaudeksi PSG:hen ja Real Madridin kakkosvahdiksi nousee ukrainalainen Andri Lunin, joka pelaa tällä hetkellä lainalla Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Real Oviedossa.