Mallorca ja Barcelona iskevät yhteen lauantai-iltana La Ligan kamppailussa. La Liga palasi koronaviruspandemian aiheuttamalta tauolta torstaina, kun Sevilla kaatoi Real Betisin 2-0. Perjantaina pelattiin kaksi ottelua.

Joukkueet kohtasivat aiemmin tällä kaudella Camp Noulla. Tuolloin Barca oli tyly isäntä voittaen kamppailun lukemin 5-2. Lionel Messi iski hattutempun.

Mallorcan päävalmentaja Vicente Moreno kertoi lauantain ottelun alla ottaneensa aiemmassa kohtaamisessa Messin kanssa yhteen. Sanoja oli vaihdettu puolin jos toisin avausjaksolla ja puoliajalla pukukoppikäytävällä.

– Pelaajani sanoivat ottelun jälkeen, että olin syypää tappioon koska suututin Messin. Hän [viitaten Messiin] oli vihainen puoliajalla, ja hän sanoi tekevänsä seitsemän maalia. Hän sanoi myös Luis Suarezille, että heidän pitää tehdä seitsemän maalia, Moreno sanoi YouTube -haastattelussa Edu Pinolle.

– He eivät tehneet seitsemää, mutta Messi teki kolme. Hän on maailman paras pelaaja. Tällä kertaa en aio riidellä hänen kanssaan. Siitä ei seuraisi minulle hyvää, Moreno jatkoi.

Lähde: Marca