Real Betisin päävalmentaja Rubi saanee kenkää viimeistään kauden päätyttyä, kertoo Deportes Cuatro.

Rubi, 50, aloitti Betisin käskyttäjänä viime kesänä kolmivuotisella sopimuksella, mutta hänen aikansa Los Verdiblancosissa on ollut pettymys. Betis on parhaillaan La Ligassa 12. sijalla, mutta se saattaa päätyä kuluvan kierroksen päätteeksi vielä pari pykälää alemmas.

Torstaina Betis kärsi kauden toisen tappionsa paikallisvastustaja Sevillalle, kun se hävisi Ramón Sánchez Pizjuánilla maalein 0-2. Cuatron mukaan torstain hengetön esitys lisäsi paineita Rubin niskassa entisestään.

Osa Betisin seurajohdosta kyseenalaisti, miksi joukkueen paras maalintekijä Loren Morón ja seuralegenda Joaquín tulivat Sevillaa vastaan kentälle vasta 69. minuutilla.

Rubin odotetaan saavan lähtöpassit viimeistään kauden jälkeen, mutta Cuatron mukaan hän saattaa lähteä Betisistä jo ensi viikolla, jos joukkue ei voita Granadaa maanantaina seuraavassa ottelussaan. Betis on pelannut tämän vuoden puolella 12 ottelua, joista se on voittanut vain kolme.

LUE MYÖS