Barcelonan päävalmentaja Quique Setién sanoo, että laitapuolustaja Nélson Semedo on ehdolla avauskokoonpanoon, vaikka portugalilaispakki jäi kiinni koronavirusmääräysten rikkomisesta.

Semedo, 26, osallistui alkuviikosta syntymäpäiväjuhliin, joissa oli paikalla ainakin 20 ihmistä, vaikka sallittu enimmäismäärä Barcelonassa on tällä hetkellä 15 henkeä. Kenelläkään juhlissa ei ollut myöskään kasvomaskeja tai hanskoja.

Portugalin maajoukkuepuolustaja rikkoi sekä La Ligan että terveysviranomaisten määräyksiä ja joutui jättämään torstain harjoitukset kurinpidollisista syistä väliin. Semedolle tehtiin koronavirustesti, joka tuli negatiivisena takaisin, ja hän palasi treenikentälle perjantaina.

Barcelona pelaa ensimmäisen ottelunsa koronatauon jälkeen lauantaina, kun se vierailee Mallorcan luona. Setienin mukaan Semedo saattaa olla avauksessa, vaikka esiintyikin tällä viikolla ikävissä otsikoissa.

– En ole vielä päättänyt, pelaako hän huomenna [lauantaina] vai ei. Mutta hänen erehdyksensä ei vaikuta mitenkään päätökseeni. sanoi Setien Diario Sportin mukaan.

– Hän oli tietysti todella huolissaan. Hän ei ollut täysin tietoinen tilanteesta. On selvää, että hän teki virheen, mutta se oli hänen osaltaan erehdys. Hän pyysi anteeksi minulta ja kaikilta muilta. Se oli virhe, ei mitään muuta.