Real Madridin entinen lääkäri Jesus Olmo sanoo, että joukkueen laitahyökkääjä Gareth Bale on ”luultavasti paras” urheilija, jonka kanssa hän on työskennellyt.

Olmo oli Madridin palkkalistoilla vuosina 2013-2017. Hän ehti nähdä Los Blancosissa joitain seurahistorian suurimpia pelaajia, kuten Cristiano Ronaldon ja Sergio Ramosin.

Varsinkin Ronaldo, 35, tunnetaan maalintekotaitojensa lisäksi fyysisistä ominaisuuksistaan, mutta walesilaistähti Bale 30, teki Olmoon siinä mielessä vielä suuremman vaikutuksen. Olmo hehkutti Balen luontaista urheilullisuutta Idealin haastattelussa.

– Gareth Bale on luultavasti paras urheilija, jonka olen nähnyt, sanoi Olmo Daily Mailin mukaan.

– Hän on luontainen urheilija, joka voisi käytännössä loistaa lajissa kuin lajissa. Hänellä on poikkeuksellinen genetiikka ja urheilulliset kyvyt, ja lisäisin tähän myös tekniset kyvyt.

[readmore from=Bale-Gareth]

– Hän on se, joka teki minuun suurimman vaikutuksen joka mielessä, joskin sitten on myös suoritus [otteluissa], joka koostuu eri asioista.

Bale on niittänyt seitsemän vuoden aikana Madridissa runsaasti menestystä, mutta hän on ajautunut kannattajien hampaisiin muun muassa jatkuvien loukkaantumishuoliensa takia.

– Kaikilla urheilijoilla on omat vammansa, sanoi Olmo.

– Ihmiset huomaavat vain sen, kun pelaaja on loukkaantunut, mutta jotkut jalkapalloilijat pelaavat fyysisten ongelmien kanssa.

– Hyvä lääkintäryhmä varmistaa, että pelaajalla on mahdollisimman vähän kroonisia ongelmia, mutta ainoa tapa päästä niistä yli on tehdä kovaa ja todella hyvin töitä tavoitteen eteen. Se vaatii ponnisteluja ja se on pitkälti kiinni pelaajasta.

– Mikään ei huononna huippu-urheilijan suoritusta kuin krooninen kipu. Pienen jännevaivan hoitaminen on paras asia, jonka jalkapalloilijalle voi tehdä.

LUE MYÖS: