La Liga -kausi jatkuu ensi viikolla, torstaina 11.6. pelattavalla Sevillan derbyllä. Kausi 2019-2020 aiotaan pelata loppuun tiiviillä, kahden kierroksen viikkotahdilla heinäkuun loppuun mennessä.

Uuden La Liga -kauden on puolestaan määrä alkaa 12. syyskuuta, useita viikkoja tavallista myöhemmin. Pelaajasiirtoja tänä kesänä tuskin nähdään tavanomaista määrää, mutta joka tapauksessa seurajohtajien kesästä tullee kiireinen.

Nyt Espanjan jalkapalloliitto on määritellyt tulevat kaksi siirtoikkunaansa. Espanjan osalta koronaviruspandemia ei suuria mullistuksia siirtoikkunoihin tuonut, sillä siirtoajat ovat jokseenkin tavanomaiset. Kesän siirtoikkuna on Espanjassa auki 1.7.-1.9. Siirtoaika siis umpeutuu puolitoista viikkoa ennen uuden sarjakauden alkamista. Talven siirtoikkuna on Espanjassa puolestaan 4.1.-1.2.2021.

Joissain muissa maissa muutokset ovat suurempia. Esimerkiksi Englannissa ja Ranskassa kesän siirtoikkuna aukeaa jo ensi viikolla, keskiviikkona 10. kesäkuuta. Pelaajat saavat kuitenkin pelata vanhoissa seuroissaan kauden 2019-2020 loppuun asti ja siirtyy uuteen seuraan vasta, kun kauden viimeinen peli vanhassa seurassa on pelattu.

Lähde: AS