Barcelona havittelee riveihinsä sitkeästi ja ahnaasti Internazionalen argentiinalaishyökkääjä Lautaro Martínezia. Interin hintapyyntö, sopimukseen sidottu ulosostohinta 111 miljoonaa euroa, vaikuttaa kuitenkin olevan Barcelonalle liikaa.

Barcelona on ehdottanut Interille kaupan osasiksi useita omia pelaajiaan (mm. Rafinha, Junior Firpo ja Nelson Semedo) pyrkiessään painamaan hintapyyntöä alemmas. Inter ei ole kuitenkaan ollut useimmista näistä pelaajista kiinnostunut. Keskikenttäpelaaja Arthur tiettävästi kelpaisi, mutta hän ei itse halua Serie A:han siirtyä.

Keskiviikkona Gazzetta dello Sport nosti uuden nimen pöytään. Hän oli tällä kaudella lainalla Bayern Münchenissä pelannut Philippe Coutinho. Barcelona luopuisi Coutinhosta mielellään, mutta Inter ei Mundo Deportivon mukaan kuitenkaan ole brassitaiturista kiinnostunut.

MD:n mukaan pelaaja, jonka Inter Barcelonalta haluaisi, on ranskalainen keskuspuolustaja Clement Lenglet. Kesäkuussa 25 vuotta täyttävä Lenglet on ollut koko kauden Barcelonan luottomiehiä. Toppari on pelannut kaikissa kilpailuissa 29 ottelua (yhtä vaille kaikki avauskokoonpanossa), ja hän on tehnyt niissä kolme maalia ja syöttänyt yhden.

[readmore from=Barcelona]

Barcelona saisi kuitenkin tässä vaihtokaupassa mahdollisesti vaihdokkaan myös samalle tontille. Inter on tarjonnut useaan otteeseen Barcelonalle 25-vuotiasta slovakialaistopparia Milan Skriniaria. Aiemmin Barca ei ole Skriniarille lämmennyt, mutta jos tätä kautta aukeaa tie Lautaron hankintaan, kenties tilanne olisi toinen.

Barcelonan keskuspuolustuksessa pelaavat lisäksi Gerard Piqué ja Samuel Umtiti. Lisäksi 21-vuotias uruguaylainen Ronald Araújo on murtautumassa edustusjoukkueeseen.