Real Madridista Real Sociedadiin viime kesällä lainalle siirtyneen Martin Ødegaardin kausi Espanjan La Ligassa on ollut erinomainen. 21-vuotias norjalainen on kuulunut joukkueensa parhaimmistoon ja tämä on nostanut esiin runsaasti kysymyksiä hänen tulevaisuudestaan.

Ødegaardin olisi alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus viettää Real Sociedadissa myös kausi 2020-2021, mutta useat ovat epäillee, että Real Madrid haluaisi hänet huippuotteidensa takia takaisin itselleen jo tänä kesänä.

Real Sociedadin urheilutoimenjohtaja Roberto Olade kertoi, että hän yhä uskoo tapauksen menevän alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti.

– Martin päätti tulle meille vaikka oli päässyt jo yhteisymmärrykseen Bayer Leverkusenin kanssa. Uskon, että hän piti näkemästään ja kuulemastaan, Olade sanoi.

– Hänen on annettava ilmaista itseään – pelaajana ja myös persoonana.

– Meillä on ollut erityinen suhde Real Madridin kanssa jo jonkin aikaa. Keskustelemme aiheesta avoimesti ja he tietävät, mitä me ajattelemme ja mitä Martin ajattelee.

– Olen optimistinen sen suhteen, mitä näen Martinin kasvoilta. Minulla on paljon luottamusta häneen. Olen enemmän huolissani Madridista kuin Martinista.