Muun muassa Real Madridia, Liverpoolia ja Deportivo la Coruñaa urallaan edustanut Álvaro Arbeloa aloittaa ensi kaudella valmennusuransa Real Madridin junioriakatemiassa La Fabricassa. Asiasta uutisoi Marca.

Arbeloan pelaajauran viimeiseksi seuraksi jäi West Ham. Hän laittoi nappulakengät naulaan kesällä 2017. Hän ehti pelaajaurallaan voittaa muun muassa kahdesti Mestarien liigan Real Madridin kanssa sekä MM-kultaa ja kaksi EM-kultaa Espanjan paidassa.

Real Madridin akatemiassa on 13 eri juniorijoukkuetta, joista yksi tulee ensi kaudella olemaan Arbeloan vastuulla. Ainoa joukkue, joka on poissa laskuista, on seuralegenda Raúlin luotsaama alle 19-vuotiaiden joukkue.

Tällä hetkellä Arbeloa suorittaa viimeistä valmennuskurssiaan ennen pestinsä alkamista. Hänen kanssaan samaan aikaan lisenssiä suorittaa toinen Real Madridin ex-pelaaja Miguel Torres.