Real Madridin entiset huiput ovat päätyneet sanasotaan keskenään.

Kaikki alkoi seuran entisen päävalmentajan, Fabio Capellon, lausunnosta.

Capello sanoi hiljattain, että brasilialainen Ronaldo oli suurin lahjakkuus, jota Capello on koskaan valmentanut. Samalla italialaisluotsi paljasti, että Ronaldo myös aiheutti eniten ongelmia, koska hän tykkäsi juhlia.

Capello kertoi, että eräällä kerralla hyökkääjä Ruud van Nistelrooy olisi tullut Capellon puheille ja sanonut: ”Valmentaja, pukuhuoneessa haisee alkoholi!”

Lausunto levisi lehdistössä ympäri maailman. Ei mennyt kovin kauan kun van Nistelrooy otti asiaan kantaa.

– Haluan kiistää tällaiset väitteet. Tuo joukkue osoitti ensimmäisestä päivästä lähtien maksimaalista ammattimaisuutta, van Nistelrooy twiittasi.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Ruud van Nistelrooij

@RvN1776
A tenor de unas declaraciones que se le atribuyen a Fabio Capello, señalando que yo, en su día, le comenté que el vestuario del @realmadrid "olía a alcohol" quiero desmentir rotundamente tales afirmaciones. Ese vestuario desde el primer día demostró una profesionalidad máxima.

Capellolta kysyttiin nyt, pitivätkö hänen aiemmin sanomansa väitteet tosiaan paikkansa?

– Se oli vitsi. Hän [van Nistelrooy] kertoi minulle tämän jutun vuosia sitten, mutta vasta sitten, kun hän oli jo lähtenyt Real Madridista. Ymmärrän, että hän kertoi sen vitsinä, eikä siellä koskaan haissut alkoholi, Capello sanoi El Larguero -ohjelmassa.

Samaan syssyyn Capello päätyi kuitenkin tölväisemään Ronaldoa heti uudestaan.

– On totta, että hän oli todella lihava. Hän ei halunnut pudottaa painoaan. Mutta hän on paras pelaaja, jota koskaan olen valmentanut, Capello sanoi.

Capello myös puhui avoimesti Ronaldon ja van Nistelrooyn yhteispelistä.

– Paperilla minulla oli urani paras hyökkääjäpari. Kentällä siitä ei tullut mitään. Omassa päässäni se toimi oikein hyvin, mutta tulos ei ollut kovin hyvä.