José Antonio Reyes menehtyi viime vuoden kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Reyes kuoli auto-onnettomuudessa.

Auto suistui ylinopeuden tieltä ja syttyi palamaan, ja Reyes ei päässyt autosta ulos jäätyään jumiin. Onnettomuudessa menehtyi myös Reyesin serkku.

Urallaan muun muassa Sevillaa, Arsenalia, Real Madridia ja Atléticoa edustaneen Reyesin isä Paco Reyes käväisi Movistarin haastattelussa, ja kertoi viimeisestä vuodesta. Reyes on yksi Sevillan ikonisimmista seuralegendoista.

– Ette voi edes kuvitella, miltä meistä tuntuu. Ainoa pakotieni pois tästä on mennä joka aamu hautausmaalle ja sieltä takaisin kotiin. Emme poistu kotoamme. Vaimoni (Reyesin äiti) on laihtunut vuoden aikana 40 kiloa, eikä ole käynyt kertaakaan ulkona. Mietimme Joséa päivittäin.

– En ole katsonut sen onnettomuuden jälkeen ainuttakaan ottelua. Ainoastaan Extremaduran järjestämän muistotapahtuman, jossa he pelasivat Sevillaa vastaan Reyesin kunniaksi. Emme katsoneet edes Sevillan derbyä. Ottelupäivinä José tulee eniten mieleen, ja ne päivät ovat pahimpia. Sevilla oli hänelle kaikki kaikessa.

Espanjan A-maajoukkueessakin pelannut Reyes voitti urallaan muun muassa Espanjan ja Englannin pääsarjamestaruudet ja viidesti Eurooppa-liigan.