Barcelonan Jean-Clair Todibolla riittää vientiä.

Sport-lehti kertoo, että Todibo myydään tänä kesänä. Nyt kysymys kuuluu: minne?

Barcelonan osti Todibon miljoonalla eurolla tammikuussa 2019. Reilussa vuodessa 20-vuotiaan topparin siirtomarkkina-arvo on vähintään 20-kertaistunut – koronapandemiasta huolimatta.

Sportin mukaan Everton on tehnyt Todibosta 22+3 miljoonan euron tarjouksen. Se on Barcan kannalta houkutteleva, mutta pelaaja itse haluaisi valita toisen suunnan: Juventuksen.

Lehti kertoo, että Todibo voitaisiin ujuttaa osaksi suurta vaihtokauppaa, jota Barcelona ja Juventus puuhaavat. Miralem Pjanic ja Mattia De Sciglio siirtyisivät Barcelonaan, ja Nélson Semedo Juventukseen. Lisäksi Juve antaisi Barcalle 25 miljoonaa euroa käteistä. Nyt kauppaan voitaisiin lisätä myös Todibo, josta Juve maksaisi 20 miljoonaa. Eli yhteensä molemmat seurat saisivat ja antaisivat kaksi pelaajaa, minkä lisäksi Juventus maksaisi Barcelonalle 45 miljoonaa euroa.

Todibossa hämmästyttävää on se, miten nopeasti hänen arvonsa on noussut suhteessa pelimäärään. Toulousessa Todibo ehti pelata kymmenen ottelua miesten joukkueessa ennen siirtoa Barcelonaan. Barcassa pelejä kertyi viisi ennen kuin hänet lainattiin täksi kevääksi Schalkeen. Bundesliigaseurassa otteluita on kertynyt kahdeksan.

Yhteensä siis Todibo on pelannut vain 23 ottelua miesten tasolla.