Barcelona on jälleen herättänyt kiinnostuksensa henkiin, mitä tulee Bayer Leverkusenin Kai Havertziin.

Sport-lehden mukaan Barcelona on ehdottanut Leverkusenille pelaajavaihtoa. Barca saisi Havertzin ja Leverkusen muun muassa Emersonin. Emerson on oikea pakki, joka olisi pelaamassa alkuperäisen sopimuksen mukaan vielä ensi kauden Real Betisissä.

Sportin tietojen mukaan Barcelonan johto on jo näyttänyt kaupalle vihreää valoa, mutta kaupan toteutuminen on vielä hyvin kaukana. 20-vuotiaan Havertzin siirtomarkkina-arvo on Transfermarktin mukaan 81 miljoonaa euroa. 21-vuotiaan Emersonin siirtomarkkina-arvo taas on 18 miljoonaa euroa. Ero on valtava, joten ei ole ihme, että Leverkusen haluaisi Havertzista muutakin.

Sportin tietojen mukaan Leverkusenia kiinnostavat Emersonin lisäksi Carles Aleñá ja Marc Cucurella. Samaisen Transfermarktin mukaan 22-vuotiaan Aleñán ja 21-vuotiaan Cucurellan siirtomarkkina-arvo on 18 miljoonaa euroa per mies. Edelleen oltaisiin vain 54 miljoonan euron kokonaissummassa, mikä jää kauas Havertzin 81:stä.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana operoiva Havertz on yksi maailman lupaavimpia pelaajia tällä hetkellä. Nuoresta iästään huolimatta Leverkusenin kasvatti on pelannut jo 139 ottelua seuran edustusjoukkueessa. Tämän kauden osalta Havertz on ollut joukkueensa paras pelaaja tilastosivusto Whoscoredin mukaan.