Barcelonan kesän ykköshankinta vaikuttaisi olevan lähellä toteutumista.

Puhutaan pelaajasta nimeltä Lautaro Martínez, joka pelaa tällä hetkellä Internazionalessa.

Lionel Messi on jo aiemmin kehunut maanmiestään julkisesti. Messi lausui taannoin Martínezista näin:

– Hän on todella vaikuttava ja monipuolinen hyökkääjä: vahva, kuljettaa palloa hyvin, osaa suojata palloa, tekee paljon maaleja. Hän muistuttaa paljon Luis Suárezia.

Nyt näyttäisi siltä, että Messi on jo ottanut puhelimitsekin yhteyttä Martíneziin. Asiasta kertoi 22-vuotiaan aikoinaan Racing Clubiin löytänyt Adrián Rubén Fernández, joka on johtanut Racingin akatemiatoimintaa vuodesta 2008.

– Messi soitti hänelle ja sanoi haluavansa hänet pian joukkuekaverikseen, Rubén Fernández sanoi.

Rubén Fernández myös paljasti, että hän kehotti aikoinaan Martínezia hylkäämään Real Madridin tarjouksen. Se tuli vuosia sitten, kun Martínez pelasi vielä Racingin ikäkausijoukkueissa.

– Sanoimme hänelle [Martínezille], että hänelle olisi parempi jäädä Racingiin ja murtautua täällä edustusjoukkueeseen. Onneksi hän kuunteli meitä, ja hän teki lopulta edustusjoukkuedebyyttinsä 31. lokakuuta 2015. Hän oli silloin 18-vuotias ja tuli vaihdosta sisään itsensä Diego Militon tilalle.

[readmore from=Siirtouutiset]

Rubén Fernándezilta kysyttiin, mitä hän kehottaisi Martínezia nyt tekemään, kun pöydällä on tarjous Barcelonalta.

– Päästäkää hänet pelaamaan maailman parhaan pelaajan kanssa. Messin kanssa pelaaminen kehittäisi häntä ja se auttaisi molempia myös Argentiinan maajoukkueessa.

Rubén Fernández sanoi myös, ketä argentiinalaispelaajaa Martínez hänen mielestään muistuttaa.

– Hänessä on paljon samaa kuin [Sergio] Kun Agüerossa. Hän tulee tekemään vähintään yhtä kovan uran. Sanoisin jopa, että Lautaro on parempi pääpelissä ja hänellä on paljon parempi vasen jalka, joskin hänellä riittää siinä edelleen kehitettävää.