Mohamed Salah on noussut Liverpoolissa maailman parhaiden pelaajien joukkoon.

Salah siirtyi Liverpooliin kesällä 2017 AS Romasta, ja jälki on ollut hurjaa. 144 ottelussa on syntynyt jopa 91 maalia ja 37 maalisyöttöä. Ensimmäisellä Liverpool-kaudellaan Salah tykitti peräti 44 maalia.

Egyptin A-maajoukkueen entinen kakkosvalmentaja Hany Ramzy kertoi OnTime Sportsille Salah’n hylänneen Real Madridin tarjouksen pari vuotta sitten. Real Madridin kerrottiin silloin olevan kiinnostunut egyptiläisestä, mutta Salah päätti jäädä Liverpooliin.

– Kun työskentelin maajoukkueen päävalmentajan Héctor Cúperin kanssa, meillä oli harjoitukset Sveitsissä maaliskuussa 2018.

– Puhuin Salah’n kanssa ja hän kertoi minulle, että Real Madrid oli tehnyt hänestä tarjouksen. Se oli todella hyvä tarjous, mutta Salah puhui minun ja Cúperin kanssa ja päätti hylätä sen jäädäkseen Liverpooliin, koska hän oli hyvin tyytyväinen siellä, Ramzy totesi.

Salah kohtasi kyseisellä kaudella Real Madridin Mestarien liigan finaalissa, jonka espanjalaiset voittivat 3-1. Vuotta myöhemmin Salah oli voittamassa Liverpoolin kanssa Mestarien liigaa.