Real Madrid voitti Atléticon Mestarien liigan finaalissa rangaistuspotkujen jälkeen keväällä 2016.

Real Madrid meni ottelussa johtoon Sergio Ramosin maalilla. Ramos oli tilanteessa paitsiossa, mutta maali hyväksyttiin. Yannick Carrasco toi Atléticon tasoihin toisella jaksolla ja jatkoajalle mentiin 1-1 -lukemissa.

Ottelun tuomarina toiminut Mark Clattenburg myönsi Daily Mailin haastattelussa, ettei Ramosin maalia olisi pitänyt hyväksyä.

– Siinä finaalissa Real Madrid meni alussa johtoon paitsiomaalilla. Huomasimme sen puoliajalla. Se tilanne oli vaikea ja avustava tuomarini epäonnistui, Clattenburg totesi.

Clattenburg otti myös kantaa Pepen tekoihin. Pepe kaatoi Fernando Torresin Real Madridin boksin sisällä toisen jakson alussa ja Clattenburg vei pallon pilkulle. Antoine Griezmann laukoi rangaistuspotkun ylärimaan.

– Pepe rikkoi Torresia ja tuli sanomaan minulle täydellisellä englannilla, ettei se ollut ikinä pilkun arvoinen rike. Sanoin hänelle, ettei heidän ensimmäistä maalia olisi pitänyt edes hyväksyä ja hän hiljeni. Pepe oli jatkuvasti maassa ja filmasi minkä kerkesi. Hän teki kahdesti saadakseen Atléticon pelaajille punaisia kortteja. Joku toinen tuomari olisi mennyt niihin, mutta minä en langennut. Häneen ei voi luottaa, Clattenburg puhisi.