La Liga -seurat ovat palanneet harjoituksiin.

Seurat tekivät viime viikolla koronavirustestit pelaajilleen, ja yksilölliset harjoitukset käynnistyivät viime viikonloppuna.

Pelaajat harjoittelevat muutaman pelaajan ryhmissä turvavälejä kunnioittaen. Joukkueharjoituksien odotetaan käynnistyvän seuraavan viikon aikana.

Getafen 38-vuotias konkarikärki Jorge Molina kertoi seuran haastattelussa, miltä paluu harjoituksiin yli kahden kuukauden jälkeen tuntui.

Loistavasti Getafessa pelanneen Molinan mukaan joukkueen päävalmentaja José Bordalás ei kykene juurikaan vaikuttamaan harjoituksiin, sillä pelaajat tekevät vain kuntoharjoituksia.

– Hän ei voi juurikaan vaikuttaa mihinkään, koska teemme yksin töitä kentällä. Avaamme kroppaamme ja palaamme pikku hiljaa normaalien harjoituksien pariin. Teemme kuntoharjotuksia, ja yritämme välttää loukkaantumisia. Emme ole juurikaan pallon kanssa tekemisissä näiden olosuhteiden vuoksi, Molina totesi.

– Emme ole missään kontaktissa. Harjoittelemme erikseen ja huudamme joukkuetovereille metrien päästä. Haluamme palata normaaleihin harjoituksiin mahdollisimman pian. Se tarkottaisi sitä, että koronavirusta olisi saatu enemmän kuriin ja se olisi hienoa kaikkien kannalta.